Politie

Bloemetje voor alerte bewoner, twee dieven opgepakt

Gemeentes waarschuwen voor diefstal

In Nederland daalt het aantal inbraken, dat is een positief gevolg van het thuiswerken door de coronamaatregelen. In Utrecht echter steeg de afgelopen maand het aantal inbraken. In Zeist was er sprake van een stijging van 15%, De Bilt deed het beter met -6%. Dat blijkt uit de InbraakBarometer van verzekeraar Interpolis/Achmea. 

Auteur
Politie Zeist
Fotograaf
Pixabay

Pizzakoerier aangereden op rotonde in Zeist

Pizzadozen

Een pizzakoerier op een scooter werd dinsdagavond aangereden door een auto op de Krakelingweg in Zeist. De bezorger wilde de rotonde oversteken. De jongen werd nagekeken door ambulancepersoneel. 

Auteur
Redactie
Fotograaf
Pixabay

Zeistenaar gearresteerd wegens drugsbezit en gestolen bankpas

Arrestatie

Een 24-jarige Zeistenaar is aangehouden op een parkeerplaats in Bodegraven met een grote hoeveelheid softdrugs, een paar duizend euro, gestolen identiteitskaart en bankpas. De politie vond ook een aankoopbon met daarop goederen die nodig kunnen zijn voor het opzetten van een hennepkwekerij. 

Auteur
Redactie
Fotograaf
Pixabay

Eigenaar Hyundai wellicht betrokken bij branden boerenprotest

brand

In de avond voor de boerenprotesten in de gemeente De Bilt werden op 22 juli drie branden gesticht. In het televisieprogramma Opsporing Verzocht toonde de politie beelden van een auto (Hyundai i20) in het Fabiuspark, waarbij het kenteken het getal 44 bevatte. Een woning op het terrein van het RIVM, een bijgebouw bij het gemeentehuis en een tekstcar brandden af.

Auteur
Redactie
Fotograaf
Pixabay

Familie nog steeds radeloos over verdwijning Hanno in Austerlitz

Hanno van Mil

Hanno van Mil uit Amersfoort is sinds 13 april 2014 vermist. Zijn auto werd op die zondagmiddag om 12.20 uur op de parkeerplaats nabij de Piramide van Austerlitz aangetroffen. Zijn vrouw en zoontje ontdekten de wagen, die niet was afgesloten en waar de sleutels nog gewoon in het contact staken. Ook Hanno's telefoon lag in de auto.

Auteur
Redactie

Branden Kees Dijkman Containers een raadsel

politie logo

De politie is op zoek naar getuigen van een aangestoken brand in Baarn op 17 september. De BMW van de directeur van het Dolderse bedrijf Kees Dijkman Containers ging in vlammen op. Zijn woning ligt aan de Heemskerklaan. 

Auteur
Redactie