Ondernemen

Gewonde bij explosie winkelpand Slotlaan

vru

Vrijdagmiddag vond een explosie plaats bij Van Vuuren Mode aan de Slotlaan in Zeist. Bij deze explosie liep een persoon brandwonden op aan zijn been. De explosie werd veroorzaakt door een onbekende loze gasleiding die, nadat na 2 jaar de cv was vervangen, gas de ruimte heeft ingeblazen. Er ontstond veel schade. De brandweer onderzoekt de schade samen met bouwkundige specialisten.

Auteur
Redactie

Bakker Vonk nu ook te vinden in winkelcentrum De Clomp

Bakker Vonk

Bakker Vonk uit Bunnik heeft zich onlangs gevestigd in winkelcentrum De Clomp. Ze zijn in Zeist niet helemaal nieuw, ze leverden ooit ook aan  banketbakker Termaaten v.d. oud Arnhemseweg. In de ambachtelijke winkel wordt de klant verrast door een veelzijdig en breed ambachtelijk aanbod. Het brood komt uit Bunnik en het gebak wordt ter plekke gemaakt. Onder het genot van een kop koffie in het Bakerycafe, kan men de bakker tijdens zijn werkzaamheden volgen.

Auteur
Redactie

Waardig afscheid bij begrafenisondernemer Kees van Asselt

Kees van Asselt

Wie binnenstapt bij het onlangs geopende pand van begrafenisondernemer Kees van Asselt aan de Dorpsweg 76/78 ziet een stijlvolle ruimte waar men kan ervaren wat er mogelijk is voor een begrafenis. Voorbeelden van grafmonumenten en grafkisten staan smaakvol opgesteld. Kees van Asselt staat klaar om de wensen voor uw eigen begrafenis of die van een dierbare vooraf te bespreken. 

Auteur
Redactie

Kwinkelier start met #HiBuur-camapagne

HiBuur logo

Corona houdt ons thuis. Ondanks dat er noodgedwongen minder fysiek contact met elkaar is, blijft sociale interactie belangrijk. Goed contact met buren en verbinding in de buurt is in deze tijd waarin iedereen fysieke afstand moeten houden, nog belangrijker geworden.

Auteur
Bureau Cassant

Webinar Financieel gezonde werknemers

Samen voor Zeist logo

Het Corona virus heeft helaas ook economische gevolgen. De invloed op de economie is groot. Steeds meer mensen komen in financiële moeilijkheden. Cijfers geven aan dat  1 op de 5 Nederlandse Huishoudens te maken heeft met risicovolle en/of problematische schulden. 62 % van de werkgevers heeft te maken met personeel met financiële problemen, je wilt als werkgever gezonde werknemers, zowel mentaal, fysiek als financieel. 

Auteur
Samen voor Zeist