Culinair

Zonnebloem Zeist bezoekt Boerderij De Weistaar

Zonnebloem Zeist bezoekt Boerderij De Weistaar

Een ochtend naar Boerderij De Weistaar in Maarsbergen is altijd een gewild uitje. e laatste keer dat we hier waren (ruim drie en een half jaar geleden), was ter gelegenheid van een feestelijke bijeenkomst ter afsluiting van ons 40-jarige afdelingsjubileum. 

Walk Art Markt Zeist: onder het groen genieten van kunst en muziek

Op zaterdag 19 augustus organiseert CultuurZeist de Walk Art Markt (WAM) in het gelijknamige park aan de Slotlaan in Zeist. In ruim 130 kramen presenteren sierkunstenaars en ambachtsdesigners een gevarieerd aanbod van onder andere schilder-, glas- en houtkunst, keramiek en sieraden. Er is muziek, ballonkunst en poppentheater. Foodtruckers zorgen voor lekker eten en drinken. De markt is gratis en duurt van 10.00-17.00 uur.

Nieuwe evenementen Pinksterweekend Bilthoven

Pinksterrun

Nieuwe activiteiten op en rondom het Vinkenplein in Bilthoven tijdens het Pinksterweekend. Op zaterdag 27 mei kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen tijdens het Bilthovens Wijnfestival. Op maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag, vindt er een nieuw sportief evenement plaats: de PinksteRUN4life! De opbrengsten van beide events komen ten goede aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) 

Kerstlunch voor alleenstaanden bij MENS De Bilt

Kerstlunch

"Wat doe jij met de kerst?" was al voor december een veelgehoorde vraag. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om deze dagen door te brengen met familie of vrienden. Vorig jaar was er een mooi vrijwilligersinitiatief en heeft een groepje alleenstaanden op eerste kerstdag samen gegeten in ons servicecentrum aan de Molenkamp. Vanwege gezondheidsredenen zou dat dit jaar helaas niet gaan lukken. 

Fotograaf
Wilma van Poelgeest