Zeist

Inwoners Advies Commissie van start

Inwoners Advies Commissie

Het startsein voor de Inwoners Advies Commissie is gegeven. Tijdens een openbare online bijeenkomst op 12 januari, heeft burgemeester Koos Janssen de leden van de Inwoners Advies Commissie (IAC) geïnstalleerd. In de bijeenkomst waren ruim 200 mensen aanwezig, waaronder IAC-leden, raadsleden en collegeleden. Daarnaast keken inwoners mee via de live-uitzending op YouTube en Slotstad RTV.

Auteur
Gemeente Zeist

Stichting Samen Oplopen viert 10-jarig jubileum

Samen Oplopen

Precies 10 jaar geleden zag Linda Otterman dat gezinnen iets ánders nodig hadden dan alleen maar hulpverlening.  Een medemens die een tijdje meeloopt en op een warme en hartelijke manier meedenkt en -doet over datgene wat stress en zorgen geeft. Zodat ouders hun problemen te boven komen, weer kunnen ontspannen en kinderen zich gezond kunnen ontwikkelen binnen het gezin. 

Auteur
Stichting Samen Oplopen

Oranje Fonds stelt NLdoet 2021 uit

NLdoet logo

Het Oranje Fonds stelt NLdoet 2021 met 2,5 maand uit. Gezien de huidige coronabesmettingscijfers en de verlengde lockdown vindt het Fonds het niet verantwoord om de grootste vrijwilligersactie van Nederland door laten gaan op 12 en 13 maart. NLdoet wordt daarom verplaatst naar het weekend van 28 en 29 mei.

Auteur
NLdoet

Huurovereenkomst Slot Zeist verlengd met 7 jaar

Erik van Dijk (directeur Oud London Hotel & Catering) en wethouder Marcel Fluitman

De gemeente Zeist heeft de huurovereenkomst met Slot Zeist Horeca BV verlengd met 7 jaar. Deze exploitant heeft in de afgelopen vier jaar haar expertise bewezen. “Dankzij hen bruist het Slot meer dan ooit. De exploitant is één van de bouwstenen om de culturele ambities de komende jaren waar te maken”, zegt wethouder Marcel Fluitman.

Auteur
Gemeente Zeist

Sluit je aan bij nieuwe leesclubs die online beginnen

Online leesclub

Lees je graag en wil je wel eens zien of een leesclub iets voor je is? Ook in deze tijd is dat mogelijk! Misschien blijven er nog langere tijd beperkingen om bij elkaar te komen. Daarom introduceert de landelijke leescluborganisatie Senia ook in onze regio online leesclubs. Als de beperkingen minder worden kun je elkaar ‘live’ ontmoeten. 

Auteur
Stichting Senia