Zeist

Dodenherdenking in de gemeente Zeist

Dodenherdenking Zeist

Ook dit jaar kon Dodenherdenking helaas niet volgens traditie plaatsvinden door om 20.00 uur samen te komen. Afgelopen dinsdagvroeg legden leden van het college van burgemeester en wethouders en afgevaardigden van de gemeenteraad daarom kransen ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.

Auteur
Gemeente Zeist

Ramadan Voedselbankactie levert 3400 producten op

Ramadan Voedselbankactie

Onlangs overhandigde Stichting Krachtvrouwen Zeist en basisschool Al Amana 3400 producten aan de Voedselbank. In de Ramadan is binnen twee weken een Voedselbanksactie opgezet met als doel om zoveel mogelijk producten in te zamelen voor gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank.

Auteur
Krachtvrouwen Zeist

Een onvergetelijke Moederdag en een steuntje voor Abrona 

Al vele jaren worden door de leden van de Venrayse Lionsclub in verschillende steden in ons land verse Limburgse asperges verkocht op de zaterdag voor Moederdag. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het Daan Theeuwes Fonds. Een revalidatiecentrum in Woerden voor jongeren met zeer ernstig niet-aangeboren hersenletsel. 

Specsavers Zeist zet klanten en dierbaren in het zonnetje

Ivana Helsinki Specsavers

Met de lentezon die steeds vaker zijn gezicht laat zien wil oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar klanten eens goed in het zonnetje zetten.  Zo maken klanten en hun dierbaren kans om een zonnebril te winnen. Begin juni zal de Specsavers Zeist de twee winnaars bekend maken.

Auteur
Specsavers

Sjors Sportief & Sjors Creatief succesvol van start in Zeist

Start Sjors Sportief

Onlangs is het startsein gegeven voor de nieuwe ronde Sjors Sportief & Sjors Creatief in Zeist. Met een uitgebreid aanbod biedt de gemeente Zeist alle leerlingen op de basisscholen een unieke kans om kennis te maken met één van de vele mogelijkheden op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente. 

Auteur
Sportief Zeist

RMN: Gewijzigde inzameldag Hemelvaart

RMN logo

Op Hemelvaartsdag is Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gesloten en vindt er geen inzameling van huishoudelijk afval plaats. Dit geldt zowel voor de containers (kliko’s), als voor de boven- en ondergrondse verzamelcontainers. Ook de recyclingstations zijn op Hemelvaartsdag gesloten. Op de dag ná Hemelvaart (vrijdag 14 mei) halen de medewerkers van RMN het huishoudelijk afval op zoals u gewend bent en zijn de recyclingstations open volgens de reguliere openingstijden.

Auteur
Reinigingsbedrijf Midden Nederland