Werken

Filmend een volgende stap maken

ondertekening sociaal mediateam

Maandag 2 oktober tekenden Bernice Ruiter, directeur Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug en Erik van der Veen, directeur Biga Groep een samenwerkingsovereenkomst voor het Sociaal Mediateam. Dit team gaat aan de slag met het maken van verhalen en verwerken die tot social video’s.

Overheid koopt sociaal en duurzaam in

Erik van der Veen, directeur Biga Groep en staatssecretaris Christophe van der Maat tekenden de nieuwe samenwerkingsovereenkomst op de sorteerafdeling.

Onlangs tekenden staatssecretaris Christophe van der Maat en Erik van der Veen, directeur van Biga Groep een nieuwe samenwerkingsovereenkomst in Zeist. De sorteerwerkzaamheden, die Biga Groep voor Rijksoverheid uitvoert, worden uitgebreid met meer volume en meer deelnemende rijkspartijen. Een forse uitbreiding van de opdracht, waarbij medewerkers van het sociaal werkbedrijf bedrijfskleding en uitrustingsstukken sorteren voor maximaal hergebruik en recycling.

Nieuwsgierig naar RMN? Bezoek de Open Dag in Soest

Iedereen die geïnteresseerd is in Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) en haar werkzaamheden is zaterdag 16 september van harte welkom op de Lange Brinkweg 81 in Soest. Van 10.00 tot 15.00 uur is het mogelijk om een kijkje te nemen in ‘onze keuken’. Tijdens deze dag zijn een aantal voertuigen van dichtbij te bewonderen, zijn er demonstraties en is het mogelijk om allerlei vragen te stellen aan onze medewerkers. De open dag is geschikt voor alle leeftijden en de toegang is gratis.

Voorkom burn-out: zelfreflectie tijdens JobOn's Zomertour in Zeist

Van 17 juli t/m 4 augustus 2023 vindt JobOn ’s Zomertour ‘Tijd voor rust, reflectie & groei!’ plaats. Bekend is dat 1 op de 5 werknemers een overstap naar een nieuwe baan overweegt en ruim 1 miljoen Nederlanders kampt met burn-out of bore-out klachten. Reden te meer om werkzoekenden (met of zonder baan) in Nederland via wandelingen en workshops tijd te laten nemen voor zelfreflectie.

Nieuwe IVN natuurgidsen opleiding iets voor jou?

IVN natuurgidsen

IVN Natuureducatie, afdeling Heuvelrug en Kromme Rijn, start in januari 2024 met een Natuurgidsenopleiding in Zeist. Deze opleiding duurt tot juni 2025 en het is de bedoeling dat je als natuurgids na afloop een actieve rol gaat spelen binnen onze afdeling. Daarvoor is basiskennis van de natuur geen vereiste, maar het maakt het volgen van de opleiding wel makkelijker.

Klusdag bij De Reiger, medewerkers BBIO helpen

Met vereende krachten en veel plezier hebben medewerkers & bewoners van Reinaerde en bedrijfsvrijwilligers van Bilthoven Biologicals veel klussen geklaard en een geweldige middag gehad.

Op een stralende zomerdag werkten medewerkers van Bilthoven Biologicals (BBIO) onlangs mee bij woonvoorziening Reinaerde De Reiger in Bilthoven. Zo verdwenen achterstallige klusjes als sneeuw voor de zon. Het zorgde voor blije bewoners, blije medewerkers en een leuke middag voor iedereen.

Directeur zorg HDI Anette Pet zwaait af

Oud-directeur zorg Anette Pet, algemeen directeur Hanneke Haanraadts en de nieuwe directeur zorg Martine van der Goot

Anette Pet werkt sinds 2000 bij het Helen Dowling Instituut als klinisch psycholoog, psychotherapeut en hoofd patiëntenzorg. Sinds 1 oktober 2018 is zij directeur zorg. In haar loopbaan leverde Anette Pet een significante bijdrage aan de erkenning van de mentale gevolgen van kanker. Per vandaag volgt Martine van der Goot, klinisch psycholoog en hoofd patiëntenzorg haar op als nieuwe directeur zorg. 

Fotograaf
Pim Geerts

Hans Zimmer versterkt het team van VKZ 

VKZ Hans ZImmer

Hans Zimmer versterkt VKZ BV als senior manager/ adviseur. VKZ BV is een adviesbureau op het gebied van management en economie van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Hans zet zijn brede kennis, ervaring en netwerk met name in binnen de VKZ-werkvelden “Hotel, Leisure en Retail’’ en “Campussen”.

Fotograaf
Profielfotoshop.nl