Werken

King Arthur Groep organiseert informatiebijeenkomsten

King Arthur Groep logo

Wil jij meer weten over werken bij King Arthur Groep?  En ben jij benieuwd welke leuke baan wij voor jou in petto hebben? Meld je aan voor één van onze informatiebijeenkomsten!  Stuur een mail naar marlou.werkmeester@kingarthurgroep.nl

Waar: Locatie Bilthoven, Professor Bronkhorstlaan 10 gebouw 104 
Wanneer: 30 september 2021
Hoe laat: 15.00 tot 17.00 uur

Timo: 'Om hier te werken, dat maakt me blij'

BlijGoed

Mensen met een (verstandelijke) beperking krijgen in ateliers, verspreid door heel Nederland, de kans om met kunst bezig te zijn. Hier werken zij met materialen als keramiek, papier maché, textiel en verf. 

Binnen deze dagbestedinglocaties worden daarmee unieke producten gemaakt en ontwikkelen de makers hun talenten. Deze mooie, bijzondere producten met een verhaal kan je nu bestellen in de webshop BlijGoed.nl.

De zin van zelfvertrouwen bij het vinden van een baan

"Zelfvertrouwen is gelijk aan je eigen spaarrekening bij de bank (in de periode dat de rente nog 8% was :-): je doet stortingen en opnames." Dit zegt Ruud van Klooster. In deze workshop deelt hij met jou een methode waarmee hij doorgaans het zelfvertrouwen van teamleden bij grote bedrijven versterkt. Die methode gaat ook jou helpen om te gaan met de teleurstellingen en onzekerheid waar je als werkzoekende mee te maken hebt.

Bestuur RMN neemt afscheid van directeur 

RMN logo

Het Algemeen Bestuur (AB) van Reinigingsbedrijf Midden Nederland heeft onlangs besloten afscheid te nemen van directeur R. Schram. In maart van dit jaar bleek RMN onverwacht een tekort te hebben van 6,5 ton op de jaarrekening van 2020. Daarop volgde een kritisch onderzoeksrapport over de onderliggende oorzaken. Het Dagelijks Bestuur is daarop in gesprek met de directeur gegaan. Dat heeft ertoe geleid dat beide partijen tot de conclusie zijn gekomen dat het beter is dat de wegen scheiden.

Okke en Sam (14) in campagne Mensen Maken Nederland 

Sam en Okke

Zomervakantie! Zes heerlijke weken helemaal niks doen. Alhoewel? Niks? Dat is wellicht toch wel een beetje saai. Dus dachten de veertienjarige Sam en Okke: laten we gewoon even helpen bij de kindervakantieweek in Bilthoven. Het verhaal van Okke en Sam is één van de 100 verhalen die dit jaar gedeeld worden met de campagne Mensen Maken Nederland, vanwege het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet.

Julianne Meijers voorzitter raad van bestuur Bartiméus

Voorzitter Bartimeus Julianne Meijers

Julianne Meijers start op 1 november 2021 als voorzitter van de raad van bestuur van Bartiméus. Samen met Jan Naaktgeboren vormt zij dan de raad van bestuur.

Na een carrière in de gezondheidszorg bij Siza en UMC Utrecht heeft zij gekozen voor de overstap naar Bartiméus. Met haar ervaring binnen de academische wereld zal zij onder andere een bijdrage gaan leveren aan het verder ontwikkelen van Bartiméus als expertise-organisatie.

Natalie ontvangt Nationaal Vakdiploma Uitvaartzorg

Nathalie van Eijndhthoven

Tijdens de jaarlijkse diploma-uitreiking van Monuta onlangs ontving Natalie van Eijndthoven van Monuta in Zeist het diploma van het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU). Het diploma werd uitgereikt in Crematorium Heidehof in Ugchelen. Dit jaar namen 28 Monuta uitvaartverzorgers het vakdiploma in ontvangst.

Medewerkers UMC voeren actie voor fatsoenlijk loon

Actie zorgpersoneel

Onlangs overhandigen ongeveer 100 medewerkers van het UMC Utrecht een petitie namens 2.000 collega’s aan de Raad van Bestuur aan. Ze zijn boos omdat de onderhandelingen voor een nieuwe cao UMC zijn vastgelopen. De collega’s van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) voerden een dag later actie voor de ingang van hun ziekenhuis.

Fotograaf
Pixabay