Sport

VriendenLoterij steunt SV Phoenix met 5.000 euro

SV Phoenix ontvangt 5.000 euro als VriendenLoterij Club van de Week

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor hockeyclub SV Phoenix uit Zeist. De vereniging is benoemd tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. SV Phoenix gaat de bijdrage gebruiken om hun verbouwingsplannen te realiseren. 

Fotograaf
Bastiaan van Musscher

Geslaagd ontbijt toernooi Irene Badminton

Ontbijt toernooi Irene

De donderdagmorgen (domo) groep van badmintonvereniging Irene uit Bilthoven had onlangs het jaarlijkse ontbijt toernooi, zoals ieder jaar gesponsord door de Plus markt in Bilthoven. Eerst werd er begonnen met een warming-up om de spieren los te maken, daarna het badminton toernooi met leuke prijzen en tenslotte een fantastisch (paas) ontbijt! Heel gezellig en sportief!

Christiaan de Kleijn toont zich in internationaal topveld 

Christiaan de Kleijn

Karter Christiaan de Kleijn heeft een uitstekende Trofeo Andrea Margutti achter de rug. De achttienjarige KZ2-coureur uit Bosch en Duin eindigde zestiende in een internationaal topveld van ruim vijftig rijders. Op het circuit van Lonato in Italië deed hij daarmee veel zelfvertrouwen op voor de rest van het seizoen. 

Fotograaf
Bas Kaligis/RaceXpress.nl

Nieuwe evenementen Pinksterweekend Bilthoven

Pinksterrun

Nieuwe activiteiten op en rondom het Vinkenplein in Bilthoven tijdens het Pinksterweekend. Op zaterdag 27 mei kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen tijdens het Bilthovens Wijnfestival. Op maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag, vindt er een nieuw sportief evenement plaats: de PinksteRUN4life! De opbrengsten van beide events komen ten goede aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) 

Karttopper Christiaan de Kleijn (17) domineert in Kerpen

Podium Christiaan de Kleijn

Beter aan het nieuwe kartseizoen beginnen kon niet. Christiaan de Kleijn won onlangs in Kerpen op overtuigende wijze de Winter Cup van organisator Chrono Karting. In de koningsklasse KZ2 won de zeventienjarige coureur uit Bosch en Duin beide races op uiterst dominante wijze.  

Fotograaf
Bas Kaligis/RaceXpress.nl

Hilariteit bij jaarlijkse handicap toernooi Irene Badminton

Handicaptoernooi Irene Badminton

De donderdagmorgen (domo) groep van badmintonvereniging Irene uit Bilthoven had onlangs het jaarlijkse handicap toernooi. Het was weer heel erg gezellig en sportief. De handicaps gaven veel hilariteit.

Er wordt wekelijks gebadmintond in de Kees Boeke sporthal in Bilthoven op donderdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur. En als je wilt kun je eerst beginnen met fitheidstraining onder leiding van een zeer ervaren trainer, dus waar wacht je nog op? Zowel dames als heren zijn welkom!

Burgersdijk Makelaars op shirts D.O.S.C. jeugd voetballers

Burgersdijk Makelaar sponsor DOSC

Afgelopen zomer werd door D.O.S.C. een nieuwe sponsordeal gesloten met Burgersdijk Makelaars. Na al een aantal jaren de shirts van de jongste jeugdvoetballers te hebben gesponsord, prijkt nu op alle shirts van de jeugdteams het Burgersdijk logo. Zo’n 600 spelers kregen een nieuw shirt waar de komende drie jaren in wordt gespeeld. Nu de uitgifte is afgerond presenteerde D.O.S.C. zaterdag 3 december in het bijzijn van Edwin Kotkamp (Burgersdijk Makelaars) de nieuwe shirts.