Sport

Sjors Sportief & Sjors Creatief succesvol van start in Zeist

Start Sjors Sportief

Onlangs is het startsein gegeven voor de nieuwe ronde Sjors Sportief & Sjors Creatief in Zeist. Met een uitgebreid aanbod biedt de gemeente Zeist alle leerlingen op de basisscholen een unieke kans om kennis te maken met één van de vele mogelijkheden op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente. 

Auteur
Sportief Zeist

Schaatsclub IJBM stelt zomertraining open

Skeelertraining

De schaatsers van IJBM blijven ook in de zomer in beweging. Dat is een voorwaarde om in oktober weer fit op de schaats te staan. De zomertrainingen zijn voor een deel gericht op schaatsen. Maar een belangrijk onderdeel van de trainingen is gericht op de algemene conditie. De nadruk van de trainingen ligt niet op hardlopen. Door de trainingen onder professionele begeleiding verbetert je uithoudingsvermogen, kracht, core-stabiliteit, evenwicht, etc. De deelname is gratis.

Auteur
IJsclub Biltsche Meertje

Sponsorloop van Lily en Tibbe op Montessorischool

Sponsorloop Lily en Tibbe

Op initiatief van Lilly van den Busken (8 jaar) van de Montessorischool Sumatralaan in Zeist zal de school volgende week een sponsorloop houden voor het Maxima Medisch Centrum - Utrecht er is inmiddels al ruim 1800 euro opgehaald, en ze hebben nog niet gerend! 

Stichtsche Rugby campagne ‘Op een dag begrijp je waarom’

Succesvolle afsluiting van eerste proeftraining van dit jaar met tussen de geel en blauwe shirts ook veel nieuwe kleuren van stoere proefleden

Voor diegenen die de sport kennen is het een gegeven. Rugby is zonder twijfel een van de mooiste sporten door de hoge mate van sportiviteit, eerlijke krachtmeting en samenwerking. Bilthoven en omstreken kent inmiddels al een groot aantal jeugdleden die dit mooie spel in Bilthoven mogen beoefenen. 

Auteur
Stichtsche Rugby club

Samen de dag van je af dansen in de buitenlucht

Buitenles dansen

Als dansen je passie is, dan vraagt het een extra dosis creativiteit om dit tijdens de huidige coronamaatregelingen gedisciplineerd te blijven doen. Dat de effecten van corona zo vergaand zouden zijn, waardoor we niet meer samen binnen zouden mogen dansen, had niemand in eerste instantie verwacht. De buitenlocaties vormen momenteel het podium voor de danslessen van Dansschool EDC van het KunstenHuis in De Bilt en met heel slecht weer worden de lessen via Zoom gegeven. 

Auteur
KunstenHuis De Bilt - Zeist
Fotograaf
Monique Vermeer

Autocoureur Morris Schuring jongste debutant ooit

Morris Schuring

Morris Schuring debuteert dit seizoen in de Porsche Carrera Cup Duitsland. De pas zestienjarige autocoureur uit Den Dolder is daarmee de jongste deelnemer ooit in deze prestigieuze autosportcompetitie. Hij gaat uitkomen voor het Nederlandse topteam GP Elite, dat vorig jaar de Porsche Supercup-titel greep. Ook zal Morris drie weekeindes rijden in deze Porsche Mobil 1 Supercup.  

Sportcentrum Kees investeert  in vernieuwing

Outdoor fitness

Sportcentrum Kees in Bilthoven gaat de komende jaren investeren in het vernieuwen van het sportcentrum en de buitenruimte. Zo wordt het centrum verduurzaamd, worden onder andere de entree en receptie verbeterd en komt er een terrein voor outdoor fitness.

Fotograaf
Pixabay

Jonathan trekt Frank Aboikoni aan voor nieuw 023 team

Logo Jonathan

Jonathan gaat komend seizoen van start met een 023 team. Hiermee wil de club een brug slaan tussen de jeugdafdeling en het eerste elftal. 

“Jonathan heeft een bloeiende jeugdafdeling met veel talentvolle spelers die allen op landelijk divisieniveau spelen” aldus Peter Bruggeman van de Technische commissie. “We willen graag dat de O23 de brug wordt naar het eerste elftal en zien een 023 team met goede technische begeleiding als een ideale tussenstap voor onze talentvolle spelers”.

Auteur
Jonathan