De Bilt

Bloemetje voor alerte bewoner, twee dieven opgepakt

Gemeentes waarschuwen voor diefstal

In Nederland daalt het aantal inbraken, dat is een positief gevolg van het thuiswerken door de coronamaatregelen. In Utrecht echter steeg de afgelopen maand het aantal inbraken. In Zeist was er sprake van een stijging van 15%, De Bilt deed het beter met -6%. Dat blijkt uit de InbraakBarometer van verzekeraar Interpolis/Achmea. 

Auteur
Politie Zeist
Fotograaf
Pixabay

Tennis voor mindervaliden? Het kan bij Helios

Rolstoeltennis

In samenwerking met Buurtsportcoach Mens De Bilt maakt Helios het mogelijk dat mindervaliden of mensen met een fysieke beperking lekker buiten kunnen tennissen. 
Het clubhuis en de banen zijn rolstoel toegankelijk. En ook tennisles is mogelijk via tennisschool UTO.

Auteur
Helios

Christiaan de Kleijn staat zijn mannetje in NK

Christiaan de Kleijn

Met zijn tweede plek tijdens de derde ronde van het Nederlands kampioenschap Rotax Max bewees karter Christiaan de Kleijn afgelopen weekeinde opnieuw dat hij één van de voornaamste kanshebbers is op de titel.

Het veertienjarige talent uit Bosch en Duin was op circuit De Landsard ouderwets snel in de Junioren-klasse. Dat vertaalde zich in opnieuw de nodige punten voor de titelstrijd.  

Auteur
Redactie
Fotograaf
Bas Kaligis/RaceXpress.nl

Herfstvakantie: ‘Kunsthappen’ bij het KunstenHuis

KunstenHuis logo

Wil jij niet de hele dag op je scherm zitten in de herfstvakantie? Heb je zin om met leeftijdsgenootjes te zingen, toneel te spelen en muziek te maken? Op dinsdag 20 oktober (De Bilt) en donderdag 22 oktober (Zeist) kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar bij het KunstenHuis terecht voor ‘Kunsthappen’: een dag vol creatieve workshops. 

Auteur
KunstenHuis

Leen een boek en spaar voor leuke cadeautjes

Spaaractie bibliotheek

Kinderen die in Bibliotheek Idea een boek lenen of meedoen aan een activiteit in de Bibliotheek kunnen vanaf heden sparen voor mooie cadeautjes. Een spaarkaart kunnen ze afhalen bij de balie van de Bibliotheek. 

Auteur
Bibliotheek Idea
Fotograaf
Bibliotheek Idea