MENS De Bilt: Wandelmaatjes gevraagd!

Auteur
MENS De Bilt

In de gemeente De Bilt kun je prachtig wandelen. Veel mensen weten dat en hebben daar de afgelopen periode goed gebruik van gemaakt. Mensen die altijd al wandelden, maar ook velen die het wandelen pas hebben ontdekt en het fijn zijn gaan vinden! Sommige gaan voor een frisse neus en wat beweging een klein blokje om, anderen gaan voor een wat stevigere wandeling.

Bij het Maatjes project, van MENS De Bilt, komen veel aanvragen binnen van mensen die iemand zoeken om mee te wandelen. Een groep wandelaars zoekt gezelschap, omdat ze samen wandelen gezelliger vinden dan alleen. Een andere groep steun, omdat ze het alleen buiten niet redden. Dat kan gaan over allerlei soorten hulp zoals een arm, het onthouden van de weg, het duwen van een rolstoel, of gewoon een veilig gevoel als er iemand meeloopt.

Wij zijn hard op zoek naar mensen die ook graag wandelen en die het leuk zouden vinden om dit samen met iemand te doen. Bent u zo’n wandelaar? Wij zouden u willen voorstellen aan iemand die ook graag wil wandelen. Wanneer u er beiden voor wilt gaan, kunt u de wandelmomenten met elkaar afstemmen.

We hopen op veel reacties, zodat iedereen die dat wil, lekker buiten kan zijn! Het mooie wandelweer komt eraan! Voor vragen en aanmelding kunt u mailen naar maatjes@mensdebilt.nl of bellen met 030-7440595.

Wandelmaatjes
Fotograaf
Pixabay