Nieuwsbrief Mei Online Museum verschenen   

Auteur
Online Museum De Bilt

De maandelijkse nieuwsbrief van het Online Museum De BIlt is weer verschenen. Hierin centraal aandacht voor de Biltse cultuur in een digitale rondleiding op de website langs een groot aantal beelden en hun makers in de verschillende kernen. 
  
De maand ook de laatste ontdekkingen over het Rampjaar 1672 in onze streken: de ‘zonnekoning’ Lodewijk XIV reed vanuit Zeist over de Steenstraat in De Bilt naar Utrecht. In de serie Lokale Misdaad  is aandacht voor botersmokkel. In samenwerking met Regio TV De Bilt produceert het Online Museum maandelijks een aflevering in de reportageserie Levende Monumenten. Deze maand Hotel-restaurant De Biltsche Hoek, dat 65 jaar in handen is van de horecafamilie Van der Valk. Zoals gebruikelijk wordt de aflevering gepresenteerd in de nieuwsbrief.  

Wilt u net zoals ruim 1000 abonnees van de gratis nieuwsbrief niets missen van het maandelijkse nieuws op het gebied van cultuur en historie in gemeente De Bilt, meldt u dan aan via nieuwsbrief@onlinemuseumdebilt.nl of schrijf u in via de pop-up op de homepage van de website www.onlinemuseumdebilt.nl 

Online Museum De Bilt logo