Bloemenactie voor Moederdag voor goed doel

Auteur
Serviceclub Quota Zeist e.o.

Een gezond hart voor alle moeders. Denk daaraan, wanneer u voor Moederdag een mooi boeket gaat kopen en steun dan de Moederdag-bloemenactie van serviceclub Quota Zeist e.o., welke actie plaats vindt in samenwerking met 2 lokale bloemisten.

Sinds 2019 ondersteunt Serviceclub Quota Zeist e.o. via haar fundraising-activiteiten de Stichting Hart voor Vrouwen. In 2021 wordt de fundraising coronaproef voortgezet. Gestart werd met een Valentijn-bloemenactie en een webinar “liefdesparen in de Kunst”. In de week voor Moederdag vindt wederom een bloemenactie plaats samen met Bloemetje bij Nils Nees, Slotlaan 199 a in Zeist en Jan Star Bloemen, Dolderseweg 79b in Den Dolder.

Bij aankoop van een boeket kan 1 euro gedoneerd worden aan Stichting Hart voor Vrouwen.

Stichting Hart voor Vrouwen maakt zich sterk voor het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Er zijn duidelijke verschillen in de uiting van hartklachten tussen mannen en vrouwen, waardoor de aard en ernst van een hartaandoening bij vrouwen vaak niet onderkend wordt. Wereldwijd zijn hart- en vaatziekten dan ook de belangrijkste doodsoorzaak bij vrouwen. Met verder onderzoek wordt gestreefd om vrouwelijke patiënten meer perspectief te bieden op een kwalitatief goed leven en zelfs op genezing met adequate behandeling.

Quota Zeist e.o. is een serviceclub van vrouwen die zich, naast de uitoefening van hun beroep, willen inzetten voor de gemeenschap. Quota Zeist e.o. brengt vrouwelijke professionals bijeen. Dankzij hun kennis, ervaring en inzet zijn Quotarians in staat op deskundige wijze lokaal, nationaal en internationaal service te verlenen. Quota Zeist ondersteunt projecten in binnen en buitenland via sponsoracties en het organiseren van symposia.

Zie ook: www.quotazeist.nl

Bloemenactie Serviceclub Quota Zeist e.o.