Lintje voor oud bestuurslid Máxima Manege Mariëtte

Auteur
Prinses Máxima Manege

Sinds de oprichting in 1999 van de Prinses Máxima Manege in den Dolder tot haar verhuizing naar Den Haag in 2019 is Mariëtte Scheltens (79) actief geweest als bestuurslid fondsenwerving. 

Gedurende haar 15 werkzame jaren voor de manege heeft zij tonnen euro’s voor de prachtige organisatie kunnen werven en heeft zij ontelbaar veel diensten aan de manege bewezen. Het is zonneklaar dat zonder haar inspanningen de manege vandaag waarschijnlijk niet meer zou bestaan. Om die reden heeft het de koning behaagd haar tijdens de lintjesregen 2021 te decoreren. Op maandag 26 april werden de versierselen haar opgespeld door de burgemeester van Zeist, Koos Jansen. Alle vrijwilligers en medewerkers van de Prinses Máxima Manege zijn ongelofelijk trots op haar!!!

Over Prinses Maxima Manage
De Prinses Máxima Manege in Den Dolder is een hippische therapeutische manege voor mensen met en zonder beperking. Iedereen van jong tot oud is welkom hier te genieten van de mogelijk heden met paarden. De paardrijlessen en de therapie lessen zijn mogelijk dankzij de inzet van gekwalificeerde professionals en de vele vrijwilligers. Wekelijks komen er ruim 400 kinderen en volwassen met een lichamelijke, zintuigelijk, verstandelijke of psychische beperking naar de Prinses Máxima Manege.
 

Lintje Mariëtte Scheltens
Fotograaf
Mel Boas