Online ‘Lentemarkt’ van Nieuw Toutenburg

Tot en met maandag 3 mei organiseert commissie Oost-Europa uit Maartensdijk in samenwerking met onder andere zorgboerderij Nieuw Toutenburg een online editie van de Lentemarkt. Daarvoor is een tijdelijke webshop gemaakt: https://www.lentemarktonline.nl/. Deze webshop is tot en met 3 mei open.

Afhalen of bezorgen van de bestelde producten is op zaterdag 8 mei bij zorgboerderij Nieuw Toutenburg. Omdat door corona voor het tweede jaar op rij de jaarlijkse Lentemarkt bij, en in samenwerking met, zorgboerderij Nieuw Toutenburg niet door kan gaan hebben wij een webshop gemaakt waarop u producten van de zorgboerderij, eten, banket, fruit, vlees, sap, kwaliteitschocolade, schoonmaak- en verzorgingsmiddelen, cadeau’s en nog veel meer kunt kopen! De meeste producten zijn afkomstig van standhouders die gewoonlijk deelnemen aan de Lentemarkt. Diverse (landelijke) bedrijven uit de wijde omtrek met een veelheid aan producten. Zoals u al jaren van de Lentemarkt gewend bent. Voor elk wat wils. 

Ook wordt de geslaagde hortensia-(cadeau)actie van vorig jaar herhaald. De hortensia’s komen vers van de kweker en zijn te bestellen via dezelfde webshop. Op zondag 9 mei is het Moederdag. Op de webshop is ook voor dat doel genoeg leuks te bestellen.

Goed doel
De opbrengst van de Lentemarkt komt, mede met dank aan de sponsoren, ten goede aan de (nood)hulp die stichting HCR in Bacau (Roemenië) verleent. De doelen van deze noodhulp zijn: kinderen binnen het gezin houden, zorgen dat kinderen naar school blijven gaan, (re)integratie van kinderen of jongeren in hun school, opname van kinderen in tehuizen tegengaan en voorkomen van het uiteenvallen van gezinnen. Jaarlijks nemen aan dit sociale project meer dan 1000 mensen deel.

Datum: bestellen kan tot en met 3 mei via https://www.lentemarktonline.nl/. Bezorgen of afhalen op het terrein van de zorgboerderij (Nieuw Toutenburg, Dorpsweg 85 Maartensdijk) is op zaterdag 8 mei (zie voor opties en tijden de webshop). Bij afhalen is er een drive-in waarbij u wordt gevraagd zoveel mogelijk in de auto te blijven zitten. De organisatie neemt de corona-maatregelen in acht.

U bent van harte welkom op de online ‘Lentemarkt’! 

Online Lentemarkt