Wat doe jij tijdens de Week van de Duurzaamheid?

Datum
Einddatum
Auteur
Duurzaam De Bilt

Ook dit jaar organiseert Duurzaam De Bilt de ‘Week van de Duurzaamheid’. Op 9 oktober zijn de eerste activiteiten. Dan gaat het KNMI les geven over klimaatveranderingen aan diverse basisscholen in De Bilt en is het scholierendebat. In deze week kan iedereen op zijn eigen manier een activiteit organiseren die bijdraagt aan een duurzame Biltse samenleving. 

Het is de derde keer dat Duurzaam De Bilt deze week organiseert. Elk jaar doen zowel particulieren als Biltse organisaties mee om dat te doen wat zij belangrijk vinden. De enige voorwaarde is dat de activiteit valt onder een van de 17 werelddoelen die de VN vaststelde. Denk daarbij aan geen honger, onderwijs, water, welzijn en gezondheid en duurzame steden. Als iedereen doet wat hij belangrijk vindt, dan maken we met elkaar de gemeente De Bilt steeds duurzamer! 

Doet u mee?
Wilt u ook een activiteit doen in de Week van de Duurzaamheid? Geef dan uw activiteit  op via: www.duurzaamdebilt.nl. Op deze site staan ook de activiteiten die plaatsvinden. Of volg ons op Facebook.  Informatie kunt u ook krijgen via: info@duurzaamdebilt.nl

Duurzaam De Bilt bestaat uit BENG!, Biltsheerlijk, Werkgroep Fairtrade, Samen voor De Bilt en de Wereldwinkel. De gemeente De Bilt steunt deze week.