Nieuwe (online) activiteiten voor mantelzorgers

Auteur
Steunpunt Mantelzorg De Bilt

Steunpunt Mantelzorg presenteert dit voorjaar weer tal van activiteiten voor mantelzorgers. In de nieuwe folder leest u er alles over! De folder is online te vinden op de website van MENS De Bilt. En alle  mantelzorgers die zich al hebben aangemeld bij het Steunpunt Mantelzorg  krijgen de folder begin maart thuisgestuurd. 

Activiteiten voor mantelzorgers
Tijdens de lockdown met beperkende corona-maatregelen kunnen mensen makkelijk en veilig online vanuit huis meedoen aan de  activiteiten. Steunpunt Mantelzorg biedt een online ondersteuningsaanbod met workshops, een webinar en Mantelzorgcafé’s. Maar we hopen natuurlijk dat we elkaar snel weer ècht kunnen ontmoeten tijdens een workshop of bijeenkomst.

Komende maanden staan onder meer de volgende bijeenkomsten op het programma:
• 3 maart 12.00 – 13.00 uur Mantelzorg online LUNCH café met alles over Dementiezorg in de Bilt 
• 15 maart 19.30 – 21.00 Online workshop “Mantelzorger der liefde”, door Ingrid Keestra (auteur en mantelzorger)
• 7 april 12.00 – 13.00 uur Mantelzorg online LUNCH café met Mantelzorgmakelaar over WMO-voorzieningen en WLZ: hoe vind je de weg?  
• 15 april 19.30 – 21.00 uur Webinar Mantelzorg NL (Thuis) werken en mantelzorgtaken: hoe combineer je dat?

Steunpunt Mantelzorg biedt een gevarieerd programma, dat aansluit bij de verschillende soorten vragen  van mantelzorgers. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en online voor iedereen te volgen. We hopen dat er ook iets voor u bij is!  Heeft u een beetje hulp nodig om online mee te doen? Geen probleem, we helpen u graag. 
 
Benieuwd naar alle activiteiten en informatie van het Steunpunt Mantelzorg? Vraag dan de folder aan of neem een kijkje op de website van www.mensdebilt.nl  We ontmoeten u graag bij één van onze activiteiten! 

Aanmelden voor een activiteit of een folder aanvragen?  Mail naar mantelzorg@mensdebilt.nl , bel 06-13071129.
 

Logo Mens De Bilt