RTV Utrecht gaat vanuit de bibliotheek voorlezen!

Auteur
RTV Utrecht

Van woensdag 20 januari tot en met zondag 30 januari worden De Nationale Voorleesdagen georganiseerd. Om dat te vieren maakt RTV Utrecht samen met de Bibliotheek Utrecht het programma Voorlezen. Vanaf 20 januari lezen bekende Utrechters in het televisieprogramma dagelijks voor uit een prentenboek. Voorlezen is op zowel RTV Utrecht als UStad te zien.

De kinderboeken worden door onder andere de Utrechtse Burgemeester Sharon Dijksma, Hakim en de illustrator en schrijver van het prentenboek van het jaar 2021, Loes Riphagen, voorgelezen. De jongen en de walvis, Coco kan het en Dit is uil zijn voorbeelden van de boeken die gelezen worden. Voorlezen wordt opgenomen in de nieuwe bibliotheek aan het Neude.

Voorlezen is vanaf woensdag 20 januari dagelijks om 11.00 uur te zien op RTV Utrecht en op UStad om 15.30 uur. Het programma is mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Utrecht. Kijk voor meer informatie over het programma op rtvutrecht.nl/gids en voor meer informatie over de voorleesdagen op bibliotheekutrecht.nl/voorleesdagen

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Voorleesdagen
Fotograaf
Pixabay