Stempelen en kleuren voor mooie prijzen uit de Kwinkelier

Auteur
Winkelcentrum de Kwinkelier

De gehele maand november zijn er met de stempelkaart- en kleurplatenactie in winkelcentrum de Kwinkelier leuke prijzen te winnen.  Met de stempelkaartactie worden wekelijks prijzen uit de lokale winkels verloot. De prijswinnaars van de kleurplatenwedstrijd worden begin december bekend gemaakt.

Bij een aankoop in een van de 28 winkels ontvang je automatisch een stempel. Er is geen minimum aankoopbedrag. Een volle stempelkaart heb je met 3 stempels uit een food en 3 stempels uit een non-food winkel. Volle stempelkaarten kunnen ingeleverd worden in een van de rode brievenbussen in het winkelcentrum. Elke week zijn er nieuwe prijzen te winnen.

De kleurplaten zijn te verkrijgen in alle winkels. Van verschillende gevels zijn er 3 tekeningen gemaakt die jong en oud naar eigen inzicht kunnen kleuren of versieren. Ingekleurde tekeningen kunnen ingeleverd worden in de winkel waar je deze ook opgehaald hebt. De winkeliers zullen de ingeleverde kleurplaten op een prominente plaats in de winkel ophangen. Begin december kiest elke winkelier de mooiste kleurplaat in zijn/haar winkel en beloont de winnaar met een leuke prijs.

Zowel aan de stempelkaart- als de kleurplatenactie kan je zo vaak meedoen als je wilt. Beide acties maken onderdeel uit van de #HiBuur campagne waarmee De Kwinkelier het thuisblijven leuker (en in dit geval ook kleurrijker) wilt maken.

Winkelcentrum de Kwinkelier ligt in het centrum van Bilthoven. In de overdekte parkeergarage kan men gratis parkeren. Naast 4.000 m2 supermarkt bestaat het winkelaanbod uit diverse food en non-foodwinkels en winkelketens.

Winkelcentrum de Kwinkelier
Fotograaf
Winkelcentrum de Kwinkelier