Wijkinloophuis Kerckebosch verhuisd!

Auteur
Buurtvrij

Wijkinloophuis Kerckebosch heeft haar intrek genomen in een woning aan de Prinses Margrietlaan 32, op de begane grond van het Zwaluwnest (voormalig flat 11/Geroflat). De sloop van de voormalige flat en de bijbehorende verhuizing van het Wijkinloophuis is door de stichting aangegrepen om de ontmoetingsruimten anders in te richten. 

Donaties van het Stimuleringsfonds voor Zorg en Welzijn, de Van Tellingen-Pul Stichting en particulieren maakten het financieel mogelijk om nieuwe meubels aan te schaffen. Met de vrijwillige inzet van een interieurstyliste konden de ruimten sfeervol worden ingericht, om het een plek te maken waar mensen graag zijn en zich thuis voelen. 

Wijkinloophuis Kerckebosch wil een voorziening zijn in de wijk, waar mensen graag komen om anderen te ontmoeten, waar zij zich welkom voelen en ondersteuning kunnen vragen bij allerlei hulpvragen. Onder de naam ‘Buurtvrij’ worden er daarnaast allerlei activiteiten georganiseerd.
Met de nieuw ingerichte locatie in de wijk hoopt het Wijkinloophuis de laagdrempeligheid nog verder te bevorderen en nieuwe bezoekers te trekken, zodat het Wijkinloophuis meer en meer van betekenis kan zijn voor de inwoners uit Zeist-Oost.

Openingstijden
Wijkinloophuis Kerckebosch is van maandag t/m vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur voor een gratis bakje koffie of thee en een praatje. Ook het internetcafé is dan open. 
Uiteraard gelden een aantal  regels om bezoek in deze tijd mogelijk te maken. Zie voor meer informatie daarover www.wijkinloophuiskerckebosch.nl. Als u ons bezoekt, volg dan de aanwijzingen op van de gastvrouwen en gastheren en de nationale basisregels. 

U bent welkom!

Wijkinloophuis Kerckebosch