Betaalbare en duurzame kunst te koop bij KunstKado P'Arts

Een primeur in Den Dolder en omstreken! Voor iedereen die op zoek is naar betaalbare kunst als duurzaam kado voor zichzelf of voor een ander is de KunstKado verkoopexpositie van P’Arts een unieke kans.

Na de zeer succesvolle zomerexpositie organiseert een groep professionele kunstenaars een verkoopexpositie van hoogwaardige kunst tegen lage prijzen. Het aanbod is zeer divers: schilderijen in verschillende technieken en stijlen, objecten van hout of steen, keramiek, foto’s, lampen, mozaïek werken, kaarsenstandaards, kalenders 2021, ansichtkaarten etc. Dus kom kijken en maak uw keus!

Vrijdag 20 november van 19.00 - 21.30 uur. Zaterdag 21 en zondag 22 november van 11 - 17 uur. P’Arts Galerie de Gehoorzaal, W.A. Hoeve, Vijverhof, Den Dolder ( N238, afslag Altrecht/Reinaerde).De entree is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Maatregelen
Alle corona maatregelen worden strikt in acht genomen voor een ieders veiligheid, dus volgt u s.v.p. de looproute en alhoewel contante betaling mogelijk blijft, bieden veel kunstenaar u de mogelijkheid van mobiele betaling zoals Tikkie. Bij grote drukte zal er rekening gehouden worden met het maximale aantal bezoekers.

Op de foto: Peter de Keijzer en Joke L.C. van Beetem tonen kunstwerken voor verkoop-expositie KunstKado P’Arts.

Peter de Keijzer en Joke L.C. van Beetem tonen kunstwerken voor verkoop-expositie KunstKado P’Arts
Fotograaf
Hans Doortmont