Met borstvoeding een unieke start maken

ADVERTORIAL: “Mijn naam is Adrie van Voorst Baelde, ik ben IBCLC lactatiekundige oftewel een specialiste op het gebied van borstvoeding.  Al ruim 20 jaar werk ik in de geboortezorg en sinds 2011 als lactatiekundige. Ik vind het geweldig om zwangeren tijdens de zwangerschap bekend te maken met borstvoeding. 

Op dit moment doe ik dit online via een live webinar. ‘Met borstvoeding een unieke start maken’ heet de presentatie en is te volgen in een groepje van max 7 zwangeren. Dit webinar is iedere vierde maandagavond van de maand van 19.30 tot 21.30 uur.

Ook kunnen moeders mijn hulp inroepen als er vragen, onzekerheden, problemen zijn bij het geven van borstvoeding.  Vragen over het kolven, pijnlijke tepels, onzekerheid over de moedermelkproductie, overproductie of juist te weinig melk noem maar op. Deze hulp kan zijn in de vorm van een telefoongesprek, video consult of huisconsult.  Persoonlijke aandacht, betrokkenheid, tijd en rust vind ik belangrijk in de begeleiding/ondersteuning bij vrouwen.  Ik word er blij van als vrouwen zeggen ik heb genoten van het geven van borstvoeding aan mijn kindje, mede door jouw hulp. Vrouwen en hun kindje in hun kracht zetten is mijn kwaliteit. De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden lactatiekundige hulp in het aanvullende pakket.”

Kijk voor data borstvoedingsvoorlichting op www.a3lactatiekundige.nl of neem contact op via de telefoon 06-20048992.

Op de foto: Adrie van Voorst en baby Owen (2 weken oud)

Adrie van Voorst en baby Owen (2 weken oud)