Wakker worden om doelen te bereiken

Datum
Auteur
Bibliotheek Idea

Een inspirerend verhaal met aansluitend een pakkende workshop over mindset, patronen doorbreken en de next step.

We gaan aan de slag met de mindset, de overtuigingen en de strategie die gehanteerd wordt om doelen te bereiken.
Of het nou gaat om een passende baan of iets wat men graag anders zou willen zien, voor een doorbraak zijn de ‘state of mind’, het verhaal dat iemand zichzelf vertelt en de strategie van cruciaal belang. Bewust zijn van deze 3 pijlers en daarin oefenen geeft de deelnemer meer energie en focus. Graag komen de coaches van ‘Wij zijn Wakker’ de deelnemers op dit proces op weg helpen!
WAKKER. biedt het moment, de inspiratie en de middelen, het is aan de deelnemer, of die kans gepakt wordt. Meer informatie over Wakker: www.wijzijnwakker.nl 

Omdat we deze bijeenkomst online verzorgen en aan de Corona maatregelen moeten voldoen, is aanmelden verplicht. Aanmelden gaat via: www.ideacultuur.nl/Walk&Talk

Locatie: Online via Teams
Datum: 25 november 2020 (iedere 4e woensdag van de maand)
Tijd: 10.00 – 12.00 uur (start online sessie 9.45 uur)
Prijs: Gratis

Wat is een Walk&Talk
Walk&Talk is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor mensen die op zoek zijn naar (ander) werk. Walk staat voor in beweging blijven in de zoektocht naar werk, Talk staat voor er samen over praten.
Er worden veelvoorkomende onderwerpen rondom werk zoeken besproken en er is ruimte om te netwerken. Mensen kunnen ervaringen delen, contacten leggen en tips en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.
 

Fotograaf
Hans Lebbe
Walk & Talk Digitaal