Online startersdag voor Zeister ondernemers

Datum
Auteur
Startersdagen.com

Gemeente Zeist organiseert samen met startersdagen.com een online startersdag op dinsdag 17 november. Alle ondernemers uit de regio kunnen hier terecht voor informatie en inspiratie over het ondernemerschap. Tussen 19.00 en 21.30 verzorgen wij een afwisselend programma voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers.  Deze avond is gratis te bezoeken.

Helaas redden vele beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want zij en hun omgeving steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt Startersdagen.com ondernemers samen met ervaren bedrijven uit de regio voor het geven van tips en adviezen, maar ook voor het wijzen op gevaren en risico’s. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma met o.a. plenaire kennisdeling, diverse workshops en rondetafelsessies. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de fase waarin hun bedrijf zich bevindt.

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via https://startersdagen.com/evenementen/zeist2020/ . Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld. 

Fotograaf
Pixabay
Online startersdag