Zaklampentochten in kasteel tijdens herfstvakantie

Auteur
Kasteel Amerongen

Tijdens de herfst sluiten de luiken vroeg in Kasteel Amerongen en dan is het heel erg donker binnen. Dat kan maar één ding betekenen: de zaklampentochten zijn er weer! Deze herfstvakantie zijn er zaklampentochten op twee avonden: woensdag 21 oktober en donderdag 22 oktober.

De kinderen gaan met een zaklamp en een begeleider het kasteel ontdekken. Tijdens deze donkere, maar ook interessante tocht door het kasteel vertelt de begeleider allerlei verhalen over de bewoners die hier vroeger gewoond hebben. Lopend op donkere trappen en door lange gangen komen de kinderen alles te weten over de schilderijen, vazen en beelden die prachtig uitgelicht worden door de zaklampen.  Het kasteel is helemaal donker en de luiken zitten goed dicht. De zaklampentocht duurt ongeveer drie kwartier. De tochten zijn op woensdag 21 oktober om 19.00u en op donderdag 22 oktober om 19.00u.

Tickets kopen en wat neem je mee?
Tickets zijn alleen online te koop. Het is niet mogelijk om op de dag zelf nog bij de kassa een kaartje te kopen. Koop dus nu direct de tickets via kasteelamerongen.nl En natuurlijk neemt iedereen een eigen zaklamp mee! 

Zaklampentocht