Gospelkoor Pamfanos, nieuw seizoen, nieuwe leden

Hèt moment om mee te komen zingen! Vanaf donderdag 21 september 2023 starten de repetities weer na de zomerstop. Sopranen, alten, tenoren en bassen zijn van harte welkom. 

Pamfanos is Grieks voor 'licht uitdragen' (vrij vertaald). Dat is ook precies wat wij willen doen : wat licht brengen met de liederen die wij zingen. Wij doen dit door mee te werken aan kerkdiensten, te zingen in zorgcentra en bij evenementen . Daarbij werken we nauw samen met the Jewels uit Amsterdam. In muzikaal opzicht presenteren wij onszelf zo breed mogelijk wat terug te horen is in een eigen geluid, onze repertoirekeuze en de arrangementen van onze dirigent. Daarnaast dragen we ook bij aan de invulling van een dienst of concert door muziek te brengen die past bij het thema of bij de toehoorders, waaronder ook samenzang. 

Waar en wanneer? 
De repetities worden gehouden in het Stiltecentrum van het Diakonessenziekenhuis, Jagersingel 1 in Zeist op de donderdagavond van 20-22 uur. Je bent van harte welkom om te komen luisteren of mee te zingen! Voor meer informatie kun je bellen met Sheila Slob 06-19618961 of kijk op onze website www.pamfanos.wordpress.com of onze Facebookpagina .

Gospelkoor Pamfanos