Nieuwe samenwerking De Peppel en Klank

Poppodium De Peppel in Zeist en Stichting Klank in Utrecht zijn een nieuwe samenwerking gestart. Klank brengt muziekprofessionals samen en ondersteunt hen bij het delen van hun passie. In Poppodium De Peppel heb je de kans deze artiesten live te zien. Op zaterdag 23 september vindt een eerste showcase plaats in De Peppel met optredens van Moss, Wavetabler en Future Husband. De deuren op de Montaubanstraat 106 gaan open om 20.30 uur en tickets kosten € 20 in de voorverkoop en € 22 aan de deur. Kijk op peppel-zeist.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.

Waardevolle partners in de (pop)muziek
Jasper van der Put, programmeur van De Peppel, legt uit waarom hij zo blij is met deze samenwerking: "Klank is een uitzonderlijke plek in Nederland: Een dergelijke samenklontering van bijzonder muzikaal talent vind je (bijna) nergens anders. Klank is de plek in de luwte waar muzikanten broeden op hun muzikale ideeën; De Peppel is het podium waar Klank die ideeën kan presenteren aan liefhebbers uit de eigen regio. Zo versterken we elkaar als goede buren en waardevolle partners in de (pop)muziek."

Klank presenteert: Moss + Wavetabler + Future Husband
Op zaterdag 23 september kun je vanaf 20.30 uur genieten van deze drie artiesten. Moss (zie foto) speelt al vanaf de oprichting in 2003 mee in de indie-eredivisie. Met ijzersterke songs en een veelzijdige sound, van indierock tot psychedelica; modern en tijdloos. Wavetabler is een nieuwe show en groep ontsproten uit Klank, en maakt elektronische muziek door middel van live syntablism en improvisatie. En Future Husband betovert het publiek met hun rustieke indiepop. 

Moss