Kom veilig kunst kijken in STUDIO 62

Auteur
Redactie

Een uitje verzinnen in deze lastige tijd is misschien moeilijk maar daar hebben de kunstenaars van Studio 62 een prima oplossing voor. 

Elke zondagmiddag bent u welkom in de galerie van STUDIO 62 aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 62 in Zeist. In de komende maanden kunt u op een (corona)veilige manier met weinig bezoekers tegelijk rondkijken van 13.00-17.00 uur naar de geëxposeerde kunstwerken van Elisabeth Vollema (tekeningen en acrylschilderijen), Henriët van Roosmalen (schilderijen), Mel Boas (foto’s), Martijn Schoemaker (schilderijen), Margo Pasman (aquarelschilderijen), Dirk Wiersma (foto’s), Elfi Mischitz (acrylschilderijen), Pascal Verzijl (collages), Hans Leenders (grafiek), Jorie van der Loo (acrylschilderijen), Marie José Beems (schilderijen) en Araz Hama (olieverfschilderijen).

Dirk Wiersma heeft een eigen openstelling op de komende zaterdagmiddagen van 14.00-17.00 uur. In deze rustige omgeving kunt u ook met een van de aanwezige kunstenaars van gedachten wisselen of vragen stellen. De entree is gratis en u hoeft niet te reserveren in Studio 62! 

Studio 62 logo