Campagne: 'Heel Zeist Isoleert' start weer

Auteur
Mijn Groene Huis

In de week van de duurzaamheid start de campagne ‘Heel Zeist Isoleert’ weer. Mijn Groene Huis helpt huiseigenaren in de gemeente Zeist met het maken van de goede keuze bij het isoleren van de woning. Extra aandacht besteden we aan ventilatie. Want isolatie en ventilatie zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar in een warm en comfortabel huis met een gezond binnenklimaat. 

En niet onbelangrijk: je bespaart flink op de energiekosten. Met een goede spouwmuurisolatie kan je bijvoorbeeld zo’n 20-30% besparen op de energiekosten, elk jaar weer!
Bij Mijn Groene Huis kun je onafhankelijk isolatie-advies krijgen voor de woning. Voor het isoleren van vloer-, bodem- en spouwmuurisolatie kan je meedoen aan de collectieve actie. We werken samen met Van de Bunt Isolatietechniek, zij hebben een scherp collectief aanbod voor huiseigenaren én bieden goede kwaliteit in uitvoering. Meedoen met de actie levert prijsvoordeel op. En als buren eveneens besluiten hun woning te isoleren levert dat nog meer voordeel op. 

Lees meer over de isolatiemogelijkheden, advies en de collectieve actie op 
www.heelzeistisoleert.nu

Informatie-avonden
Mijn Groene huis informeert bewoners over isoleren, ventileren en de collectieve isolatie-actie tijdens de informatieavonden. Ook wordt de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor isolatiemaatregelen uitgelegd. Deze kan tot 31 december aangevraagd worden.
 
Door de strengere regels rondom Corona zijn de informatie-avonden voorlopig online.  Data zijn 26 oktober, 11 november, 26 november en 7 december, start om 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op de agenda op  www.mijngroenehuis.nu en meld je aan. 
Mijn Groene Huis is onderdeel van Stichting Energie Zeist en dé onafhankelijke partij van de gemeente Zeist (Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide) die huiseigenaren helpt bij het energiezuiniger maken van hun huis. Kijk voor meer info op: www.mijngroenehuis.nu en vind ons op Facebook, Twitter, Nextdoor en Instagram: @mijngroenehuis

Campagne Heel Zeist Isoleert