Oude juwelen of munten? Kom langs het Goudwisselkantoor

Auteur
Redactie

De prijzen van goud en zilver staan historisch hoog. Dat doet veel mensen besluiten om hun oude juwelen, munten of horloges in te wisselen voor contant geld. Dat kan nu ook in Zeist, bij het Goudwisselkantoor. 

Het nieuwe Goudwisselkantoor zit in het centrum van Zeist, op Slotlaan 110. Het pand oogt een beetje als een bank, met een keurige ontvangst- en wachtruimte. Bij het Goudwisselkantoor kan goud en zilver verkocht of verpand worden. Ook horloges, munten en andere waardevolle objecten zijn er in te leveren. Een taxateur beoordeelt in een aparte taxatieruimte de spullen, waar klanten zelf bij aanwezig zijn. Wie zijn spullen verkoopt, krijgt het bedrag direct uitbetaald.

Familiebedrijf
Het Goudwisselkantoor in Zeist is een familiebedrijf, dat ruim 35 jaar in edelmetalen en verzamelobjecten handelt. In veel grote steden in Nederland en België is het Goudwisselkantoor aanwezig. Kantoor Zeist is open van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Wie meer informatie wil vindt dit op 
www.goudwisselkantoor.nl/kantoor/zeist 
 

Goudwisselkantoor Zeist