Film in Torenlaan Theater: Op safari in Kenia

Datum

Op zaterdagmiddag 5 augustus kunt u in het Torenlaan Theater met de ASZ op safari door de mooiste wildreservaten in Kenia. Tijdens deze prachtige amateurfilm reist u met Igor Sanjee en Nancy Reijn mee en ervaart u, onder begeleiding van Afrikaanse muziek, hoe het is om oog in oog te staan met olifanten, leeuwen, buffels, giraffes en cheeta’s. Ook krijgt u een goed beeld van Kenia als u vanuit het safaribusje meekijkt naar de dorpjes en marktjes langs de route.

Deze privé film is geen documentaire en niet voorzien van commentaar. De film duurt 2 x 45 minuten, onderbroken door een pauze. Aan het einde is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Igor (1972) studeerde Bouwkunde aan de TU-Eindhoven en Gebiedsontwikkeling aan de Erasmusuniversiteit. Hij is een enthousiaste amateurfilmer en video-editor. Nancy (1975) studeerde Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit en legt de natuur met haar fototoestel vast.

Datum/locatie/tijd: zaterdagmiddag 5 augustus, Torenlaan Theater: 14.30-16.30 uur. Inloop vanaf 14.00 uur. Kosten, excl. consumptie: € 5,-. Aanmelden/betalen: https://www.seniorenzeist.nl/ en klik op Aanmelden en kaartverkoop ASZ-activiteiten. Geen internet? Alleen in dat geval SMSt u uw aanmelding naar: 0653222857. U wordt geïnformeerd als de film is volgeboekt of niet doorgaat.

Film: Op safari in Kenia