De Zonnebloem op bezoek bij Dierenpark Amersfoort

Onlangs ging op een zonovergoten middag de Zonnebloem afdeling Zeist met 14 gasten en vrijwilligers naar het Dierenpark in Amersfoort. Nadat onze gasten thuis door de vrijwilligers waren opgehaald, was het verzamelen voor een gezamenlijk vertrek bij het Binnenhof. 

In Amersfoort aangekomen en de rolstoelen waren opgehaald, konden we aan onze rondgang door het dierenpark beginnen. Via de slingerwegen door het park en bewegwijzering langs de talloze kooien ontmoeten we talloze dieren in hun eigen behuizing. Het was op deze middag erg warm, maar onder de grote bomen was het qua koelte goed uit te houden. Op één van de talloze bankjes konden ze af en toe even uitrusten en van de uitgedeelte versnaperingen en een frisdrankje genieten. Nadat we het park grotendeels doorlopen hadden, was afgesproken dat we in het Restaurant De Boerderij gezamenlijk iets met een stuk gebak zouden gaan drinken en/of een ijsje.  Na hier geruime tijd onder een groot tentzeil bij elkaar gezeten te hebben en onze ervaringen van deze middag gedeeld te hebben, was het weer tijd om naar huis te gaan.Allen hebben deze middag als bijzonder plezierig ervaren. 

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 70 jaar. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Zie voor meer informatie: www.zonnebloem.nl/zeist 

Zonnebloemgasten op bezoek bij Dierenpark Amersfoort