ASZ-stijldansavond, nog een keer dit seizoen

Nog een keer de benen van de vloer, want anders moet je tot dit najaar wachten. Dan gaat de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ) weer in het Torenlaantheater – Torenlaan 38 in Zeist – verder met de stijldansavonden. En kun je ook dan elders les nemen om de passen helemaal onder de knie te krijgen. Weet dat (stijl-) dansen voor senioren heel veel doet voor je fysieke maar ook je neurale gezondheid. Het is wetenschappelijk hard vastgesteld. Je hoeft het beslist niet te laten als de laatste stap-stap-draai uit en sluit al enige tijd achter je ligt. 

Op zaterdagavond 15 april gaat het onder de muzikale leiding van de sympathieke Frans Starreveld, die dit al jaren op verschillende locaties doet, zonder twijfel (weer) lukken. Laat de schroom de schroom en kom genieten, ook als je geen partner hebt. Geen probleem. 

Noteer en kom: zaterdagavond 15 april. Deuren open om 19.30 uur, om 20.00 uur klinken de eerste tonen. Tot 23.00 uur kan er gedanst worden. De kosten zijn bescheiden. Voor leden van de ASZ ad Euro 6,00 p.p. Voor niet leden ad Euro 8,00 p.p.  Graag contante afrekening aan de zaal. Voor meer informatie wend je je tot de organisator Jeanette Herder – 030 291 68 859.

Ballroom
Fotograaf
Han Willems