Hans Zimmer versterkt het team van VKZ 

Hans Zimmer versterkt VKZ BV als senior manager/ adviseur. VKZ BV is een adviesbureau op het gebied van management en economie van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Hans zet zijn brede kennis, ervaring en netwerk met name in binnen de VKZ-werkvelden “Hotel, Leisure en Retail’’ en “Campussen”.

Met zijn ruime ervaring met de (her)ontwikkeling van winkelcentra en het (re)vitaliseren van binnensteden, draagt Hans bij aan bestaande VKZ-projecten en het verder uitbouwen van de portefeuille “Hotel, Leisure en Retail”. Ook blijft hij zijn rol als onafhankelijk Gebiedsregisseur Vitale Binnenstad Veenendaal uitoefenen, die hij sinds 2021 vervult. Deze rol omvat onder andere het initiëren van businesscases voor transformatie van deelgebieden van het centrum, passend binnen de kaders van het Programmaplan Vitale Binnenstad Veenendaal dat de transformatie van 27.500 m2 winkelruimte tot doel heeft.

Daarnaast is Hans de afgelopen vier jaar werkzaam geweest als acquisitie- en assetmanager a.i. voor het a.s.r. Dutch Science Park Fund. Daarmee is hij een welkome versterking van het multidisciplinaire VKZ-team “Campussen”, dat onder andere is betrokken bij projecten op Poonawalla Science Park in Bilthoven, Pivot Park in Oss, Universiteit Utrecht en Energy & Health Campus in Petten. Met dit team draagt VKZ actief bij aan de (her)ontwikkeling van van science-, onderwijs- en zorgcampussen en geeft zo een boost aan boost aan de concurrentiepositie van het bedrijfsleven in Nederland en de groei van het nationale verdienvermogen. 

VKZ Hans ZImmer
Fotograaf
Profielfotoshop.nl