VriendenLoterij steunt SV Phoenix met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor hockeyclub SV Phoenix uit Zeist. De vereniging is benoemd tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. SV Phoenix gaat de bijdrage gebruiken om hun verbouwingsplannen te realiseren. 

Niels Wintraaken, voorzitter sponsercommissie: “Afgelopen maand is er groen licht gegeven op de ambitieuze verbouwingsplannen van onze vereniging, waarbij we naast een deel van ons clubhuis ook een veld gaan vernieuwen. Dit doen we om onze faciliteiten te verbeteren en ook om verdere stappen te zetten om een nog duurzamere vereniging te worden. De bijdrage van de VriendenLoterij helpt zeer mee in de realisatie van deze plannen. Het is een mooi bewijs voor onze leden dat laat zien dat we goed bezig zijn.”  
  
‘Clubs van de Week’  
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.  
 
Extra financiële steun  
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.   

SV Phoenix ontvangt 5.000 euro als VriendenLoterij Club van de Week
Fotograaf
Bastiaan van Musscher