Geslaagd ontbijt toernooi Irene Badminton

De donderdagmorgen (domo) groep van badmintonvereniging Irene uit Bilthoven had onlangs het jaarlijkse ontbijt toernooi, zoals ieder jaar gesponsord door de Plus markt in Bilthoven. Eerst werd er begonnen met een warming-up om de spieren los te maken, daarna het badminton toernooi met leuke prijzen en tenslotte een fantastisch (paas) ontbijt! Heel gezellig en sportief!

Er wordt wekelijks gebadmintond in de Kees Boeke sporthal in Bilthoven op donderdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur. En als je wilt kun je eerst beginnen met fitheidstraining onder leiding van een zeer ervaren trainer, dus waar wacht je nog op? Zowel dames als heren zijn welkom!

En Irene Badminton wil graag jongeren en ook ouderen stimuleren om meer (of weer) te gaan sporten! Stuur eens een mailtje naar ons en kom vrijblijvend een keer kijken en sfeer proeven; senioren (55-plus) op donderdagochtend, overige senioren op dinsdag- en vrijdagavond en de jeugd ook op vrijdagavond.Iedereen is zeer welkom! Of je nu een geoefend speler bent of niet, dat maakt niet uit. Voor informatie kun je terecht op onze website www.irenebadminton.nl of mail naar info@irenebadminton.nl

Ontbijt toernooi Irene