Vrijwilligersprijzen Zeist breiden uit

Auteur
Vrijwilligerscentrale Zeist

Na de succesvolle edities uit 2019 en 2018, waarin Vrijwilligerscentrale Zeist de Vrijwilliger van het Jaar organiseerde, worden de Vrijwilligersprijzen dit jaar verder uitgebreid. 

Naast een individuele prijs en een attentie voor vrijwilligers van de gemeente Zeist zijn er nu ook groepsprijzen toegevoegd. De prijzen zijn voor organisaties die werken met vrijwilligers. Er zijn drie categorieën: Cultuur, Maatschappelijk en Zorg & Welzijn. 

De uitbreiding is mogelijk door de samenwerking met de twee lokale fondsen Van Tellingen - Pul Stichting en Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn Zeist. Samen met de Vrijwilligerscentrale Zeist vormen zij vanaf dit jaar de initiatiefnemers van de Zeister vrijwilligersprijzen. Op deze manier willen zij het vrijwilligerswerkveld een mooie boost geven. En laten zij zien dat vrijwilligers in Zeist echt onmisbaar zijn!  Zeker in deze tijd van corona maak je als vrijwilliger echt het verschil. De organisaties kunnen de geldprijzen van € 2.000,- per categorie inzetten voor een concreet doel van hun organisatie.

Het aanmelden voor de vrijwilligersprijzen kan via de website www.vrijwilligerscentralezeist.nl

Op de foto ziet u de tegellegging vrijwilliger van het jaar 2019.         

Vrijwilligerscentrale Zeist
Fotograaf
Mel Boas