Bandweken bij de Muziekschool van KunstenHuis Idea

De Bandweken van de Muziekschool van KunstenHuis Idea zijn begonnen. Tot en met 31 maart spelen de popcursisten in een bandbezetting en volgen muziekworkshops in plaats van hun reguliere muziekles. De Bandweken worden feestelijk afgesloten met Finale optredens. 

Spelen in een band: van repeteren tot live optreden
Tijdens de Bandweken kunnen popcursisten het plezier van samenspel ervaren. Ze leren naar elkaar te luisteren, met elkaar en het publiek interactie te creëren en hun spotlight te vinden in een liveshow. Dit jaar zijn er voor de Bandweken maar liefst 35 bands geformeerd die de komende weken gaan repeteren voor hun Finale optreden. Vrijdag 31 maart treden de bands uit Bilthoven op in Het Lichtruim in Bilthoven en zaterdag 1 april is het de beurt aan de bands uit Zeist. Zij treden op in Poppodium De Peppel. 

Extra workshops
Naast het spelen in een band, kunnen de cursisten tijdens de Bandweken ook gratis workshops volgen. Dit jaar is er keuze uit zes verschillende workshops drums, zang en songwriting. Ook wie nog geen cursist is bij de Muziekschool kan meedoen aan een workshop tegen een kennismakingstarief van € 7,50. 

Meer informatie
Inschrijven voor workshops en kaarten kopen voor de Finale optredens kan via kunstenhuisidea.nl/muziek

Finale Bandweken:
Het Lichtruim in Bilthoven | vrijdag 31 maart | 16.00 - 18.00 uur
Poppodium De Peppel in Zeist | zaterdag 1 april | 16.00 - 18.00 (jongste bands) & 19.00 - 21.00 uur (jongeren/volwassen bands)

Bandweken
Fotograaf
KunstenHuis Idea