Omarm de lente met het concert van Walkartkoor

Datum

Op zaterdagmiddag 25 maart verwelkomt het Walkartkoor de lente met een gevarieerd, zonnig repertoire. Op het programma staan meerstemmige liederen in het Engels, Frans en Duits, waarin onder meer ontluikend groen, bloemenpracht, verliefdheid en rijkelijk gekwetter van vogels in de muziek tot leven komt. Passende gedichten wisselen de zang af en een verrassende presentatie completeert het programma. Het koor staat onder leiding van dirigente Madeleine Ingen Housz en wordt op de piano begeleid door Rieteke Roodnat. 

Na afloop van het concert is er een gezellig samenzijn in het naastgelegen Walkartcentrum met koffie/thee en versnaperingen. De toegang is vrij, aan de uitgang wordt gecollecteerd.
Tijd: zaterdag 25 maart 13.30 - 14.30 uur. Plaats: Walkartkerk, Kerkweg 23 in Zeist. U bent allen van harte welkom! Zie ook www.walkart.nl 

Zing je graag en wil je ook zo’n fijne start van de week, kom dan eens geheel vrijblijvend kennismaken en lekker meezingen tijdens onze wekelijkse maandagochtendrepetitie van 09.30 - 11.00 uur. Locatie: Walkartkerk, Kerkweg 19 - 23 in Zeist. Voor meer informatie kun je terecht bij Annemieke Mens (af.mens@hotmail.com / tel. 06 15175197) of bij Miek Twerda (miektwerda@gmail.com / tel.06 82296063).
 

Fotograaf
José Bernat Feixa
Walkartkoor