Biga Groep steunt de slachtoffers in Turkije en Syrië

De opbrengst van de huis-aan-huis-inzameling van textiel door Biga Groep in gemeente Utrechtse Heuvelrug en De Bilt, stort het sociaal werkbedrijf op giro 555. Deze inzameling vindt de komende twee weken plaats.

Ook plaatste Biga Groep twee extra containers bij de Turkse Moskee in Driebergen. Daar zamelen ze hulpgoederen in voor de mensen in het rampgebied. Op deze manier levert de kleding die niet geschikt is om naar het rampgebied te sturen, ook geld op voor de slachtoffers van de aardbeving.

Hoe levert u een bijdrage met uw oude textiel?
• Vul een zak met kleding en textiel die u niet meer kunt gebruiken. 
• Zet de gevulde en afgesloten zak aan de straat voor 08.00 uur op de dag dat uw woonplaats aan de beurt is. Of deponeer deze in de container bij de Moskee in Driebergen, Akkerweg 3.
• Kijk op www.bigagroep.nl/textiel wanneer Biga Groep in uw woonplaats komt (binnen de gemeenten De Bilt of Utrechtse Heuvelrug).
• Woont u buiten de bebouwde kom? Zet de zak binnen de bebouwde kom, bij de andere zakken.

Wat valt allemaal onder oud textiel?
Kleding (ook kapot of versleten), Huishoudtextiel, Beddengoed, Knuffels, Schoenen (per paar gebonden) en Riemen en tassen. Geen natte en/of vieze kleding, kussens en dekbedden en vloerbedekking.

Textielactie Biga Groep