Feestelijke opening afhaalpunt in Buro Lou!

Op zaterdag 14 januari is er een feestelijke opening van het nieuwe afhaalpunt in de kantine van Buro Lou. Elke zaterdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur zal er heerlijk, huisgemaakt brood, patisserie en lekkernijen af te halen en te koop zijn. 

Misschien miste je ze al? Deze Biltse ondernemers Nils de Bakkert en Bonbon Margo die voorheen een eigen locatie in De Bilt hadden. Maar missen hoeft niet meer. Het brood van de Bakkert, taarten en bonbons van BonbonMargo zijn iedere zaterdagochtend te vinden van 09.00 tot 12.00 uur bij het afhaalpunt in de kantine van Buro Lou.

Buro Lou is de broedplaats voor ondernemers aan de Leyenseweg 38 in Bilthoven. Een heerlijke toevoeging aan dit afhaalpunt is huiskamerdiner Laura Sabor. Ook van deze Buro Lou ondernemer kun je de lekkerste specialiteiten ontdekken bij het afhaalpunt.

Nieuwsgierig geworden? Bij de opening op zaterdag 14 januari van 09.00 tot 12.00 uur, kun je komen proeven van de sfeer en al het lekkers! Blijf op de hoogte via www.burolou.nl, Facebook: https://www.facebook.com/burolou en Instagram: buro_lou

Ophaalpunt Buro Lou