Op cursus-date bij KunstenHuis

Op zaterdag 5 september kun je voor jezelf of een familielid een persoonlijk informatie- en adviesgesprek (‘cursus-date’) aanvragen bij het KunstenHuis in De Bilt, Driebergen en Zeist. 

Tijdens de ‘Cursus-date’ geven afdelingshoofden en vakdocenten uit de disciplines muziek, theater, dans en beeldende kunst informatie over het ruime aanbod creatieve cursussen en een persoonlijk advies op maat over wat de leukste en meest geschiktste cursus is voor jou. Een uitgelezen kans voor wie op zoek is naar de een creatieve uitdaging of een leuke artistieke activiteit en nog wat meer wil weten! Geïnteresseerden schrijven zich via de website www.kunstenhuis.nl van tevoren in op geselecteerde tijdslots. Zo is men verzekerd van persoonlijke aandacht in een rustige setting. 

Proefles
Daarnaast biedt het KunstenHuis in de hele maand september ruime mogelijkheden om vrijblijvend een proefles te volgen op locatie in een les naar keuze bij alle disciplines. Op de website kan eenvoudig een proeflesformulier worden ingevuld. Er wordt dan automatisch door medewerkers van de organisatie contact opgenomen om de les in te roosteren.
 
Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde
Het maakt niet uit of iemand jong is of ouder, net begint of al gevorderd is, het KunstenHuis biedt cursussen voor alle leeftijden en alle niveaus. Vorig seizoen volgden meer dan 5.000 mensen de lessen muziek, theater, dans en beeldende kunst op de leslocaties in De Bilt, Zeist en Driebergen. Onder het motto ‘Wat ga jij doen?” start in september het nieuwe cursusseizoen. Naast het vertrouwde aanbod prijken op het lesrooster ook een heleboel nieuwe cursussen. Bijvoorbeeld de dansstijlen Urban commercial en Urban/show/funk en beeldende cursussen Textiel of Techlab voor creatieve kinderen. Wie van improviseren houdt, kan nu voor Theatersport voor volwassenen zowel in Zeist als in Bilthoven terecht. Ook de muzieklessen Première (6-9 jaar) en Poppremière (9-13 jaar) zijn in aantal fors uitgebreid, waarbij kinderen die beginnen met een instrument, daarnaast ook direct starten in een groep of band. Tijdens de Cursus-date op 5 september kan men bij de muziekafdeling in kleine groepjes (max 4 personen) een select aantal lessen uitproberen, eveneens via vooraanmelding.

In rustige setting alle aandacht
Tegen de achtergrond van de huidige RIVM-maatregelen om verdere virusverspreiding tegen te gaan, heeft het KunstenHuis er dit jaar voor gekozen om de inwoners van onze gemeenten de mogelijkheid te geven voor persoonlijke gesprekken Zo vermijden we met z’n alle de drukte. De KunstenHuis ‘Cursus-date’ op 5 september biedt een mooie gelegenheid aan iedereen die overweegt een creatieve cursus te gaan doen om zich persoonlijk te laten informeren en adviseren. Maar: wacht niet te lang met aanmelden, er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden voor een Cursus-date kan uitsluitend via de website www.kunstenhuis.nl  

KunstenHuis Cursus Date, zaterdag 5 september, info en aanmelden: 
www.kunstenhuis.nl  

Locaties:
• Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven (muziek, theater, dans, beeldende kunst)
• De Klinker, Markt 3, Zeist (muziek)
• De Egeling, Egelinglaan 2b, Zeist (theater, dans, beeldende kunst)
• Dansstudio Dansschool EDC, Hoofdstraat 166 (bij Fitline), Driebergen (dans)
 

Dansschool
Fotograaf
Ruben Jorksveld