Waardig afscheid bij begrafenisondernemer Kees van Asselt

Auteur
Redactie

Wie binnenstapt bij het onlangs geopende pand van begrafenisondernemer Kees van Asselt aan de Dorpsweg 76/78 ziet een stijlvolle ruimte waar men kan ervaren wat er mogelijk is voor een begrafenis. Voorbeelden van grafmonumenten en grafkisten staan smaakvol opgesteld. Kees van Asselt staat klaar om de wensen voor uw eigen begrafenis of die van een dierbare vooraf te bespreken. 

“Iedereen is welkom om zonder afspraak bij ons binnen te lopen tijdens openingstijden. Mocht u liever onze onverdeelde aandacht hebben, dan raden wij u aan om een afspraak te maken. Hierbij hebben we alle tijd om uw wensen te bespreken. Zo kunnen we laten zien waarin we ons onderscheiden: een begrafenis op maat en volledig naar uw wensen. De informatie is vrijblijvend overigens”, vertelt Van Asselt. 

Begrafenisondernemer Kees van Asselt werkt in Midden Nederland en heeft ervaring met kleinere en grotere begrafenissen. “Het is goed om, voordat het zover is, na te denken over de mogelijkheden. Wij bieden gratis een laatste wensen-boekje aan waarin men op kan schrijven wat men belangrijk vindt, om de nabestaanden te helpen met het maken van keuzes. Ook is het mogelijk om een kostenbegroting te maken, voor ieder budget is er veel mogelijk”. 

Op woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur kunt u binnenlopen bij Begrafenisonderneming Kees van Asselt aan de Dorpsweg 76/78 in Maartensdijk. Wie liever op afspraak komt, belt naar 06 1545 1130 of kijkt op 
www.kvanasselt.nl
 

Kees van Asselt