Leren om muziek te spelen? Kom langs Workshop Barokkids +

Datum
Auteur
KunstenHuis

Altijd al willen spelen in een echt orkest? KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist heeft speciaal het orkest Barokkids opgericht om de spannende muziek uit de 17e/18e eeuw samen te beleven. Naar aanleiding hiervan organiseert de muziekschool op dinsdagmiddag 20 oktober om 14.00 uur de gratis workshop Barokkids +. Jongeren tussen tot 14 jaar die minstens één jaar les hebben kunnen zich aanmelden via de website van het Kunstenhuis: www.kunstenhuis.nl/muziek.

Naar aanleiding van de start van het nieuwe ensemble Barokkids, organiseert KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist in de herfstvakantie op dinsdagmiddag 20 oktober de gratis workshop, Barokkids +. Alle jongeren tot 14 jaar, die minstens één jaar les hebben, op welk instrument dat ook, zijn van harte welkom om mee te doen 

In de baroktijd (17e/18e eeuw) werd er op feesten bij de rijke mensen veel muziek gemaakt en gedanst. Tijdens de workshop kun je ervaren hoe die muziek eeuwen geleden klonk en hoe je die op een leuke en spannende manier speelt. Deze workshop wordt gegeven door blokfluitdocent Anita Broekema samen met de bekende muziekpedagoog Suzan Lutke. Samen gaan zij de deelnemers uitdagen om niet alleen noten te spelen, maar ook om met behulp van allerlei leuke en originele werkvormen samen te gaan spelen, waarbij iedereen op eigen niveau en met plezier kan meedoen. 

Wanneer: Dinsdag 20 oktober
Tijd: 14.00-15.30 uur
Waar: De Klinker, Markt 3, Zeist
Aanmelden: kunstenhuis.nl/muziek
 

Fotograaf
KunstenHuis
Workshop Barokkids