Eindelijk weer voorstellingen Toneelvereniging Steeds Beter

Datum
Einddatum

Nadat verschillende voorstellingen vanwege de lockdowns moesten worden afgelast, kan de Biltse Toneelvereniging Steeds Beter eindelijk weer drie voorstellingen verzorgen, en wel van de komedie ‘Gouwe Handjes’ van Haye van der Heyden.

De regie is in handen van Henri Nap. De voorstellingen vinden plaats op vrijdagavond 25, zaterdagavond 26 en zondagmiddag 27 november. Locatie is de theaterzaal van Het Lichtruim, Planetenplein 2 in Bilthoven. De aanvang op de beide avonden is 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), en op zondagmiddag 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur). 

Haye van der Heyden schreef de komedie ‘Gouwe Handjes’ (oftewel ‘De Belofte’) in 2002 speciaal voor John Kraaijkamp Sr. Aan het eind van datzelfde jaar ontving hij voor ‘Gouwe Handjes’ de Visser-Neerlandiaprijs voor toneel, hoorspel en televisiespelen. Het stuk gaat over Louis, een gefortuneerd en gepensioneerd zakenman met een goed ontwikkelde neus voor vrouwen, die onverwacht alleen komt te staan als zijn geliefde echtgenote Emma is overleden. Hij heeft Emma aan haar sterfbed moeten beloven opnieuw gelukkig te worden, een belofte waar hij niet onderuit kan komen en waarin vijf vrouwen – inclusief zijn overleden echtgenote – een belangrijke rol spelen.

De entree bedraagt 12,50 euro. Kaarten zijn te reserveren via secretariaatsteedsbeter@gmail.com, bij Anke van Doleweerd (030-2291021) of in de voorverkoop via Mijn Droomkapper (Winkelcentrum Planetenbaan), The Read Shop (Hessenweg) en Bruna (Julianalaan). Voor zover voorradig, zijn er uiteraard ook kaarten aan de zaal te koop. Pinnen is niet mogelijk. Zie ook www.steeds-beter.nl.

Cast  en regisseur Henri Nap