Fiets mee voor de nieuwe bus voor de Voedselbank

Datum

Op 11 september organiseert Lionsclub De Bilt-Bilthoven een fietstocht. Er zijn twee mooie routes uitgezet: 53 of 105 kilometer door de bossen over de Utrechtse Heuvelrug. Onderweg wordt een lunch op een mooie plek geregeld.

Fiets je of fietsen jullie mee? Met je deelname draag je bij aan de aanschaf van een nieuwe bus voor de Voedselbank. Samen helpen we de Voedselbank om haar goede werk te blijven doen!

Doe mee en schrijf in: https://lions-club-de-bilt-bilthoven.kentaa.nl/. Het inschrijfgeld bedraagt € 25 per persoon, inclusief lunch! Je kunt je als individuele deelnemer of als team inschrijven. Start en finish zijn bij hockeyclub SCHC aan de Kees Boekelaan 1 in Bilthoven. Er worden maximaal 100 deelnemers toegelaten.

Voorzitter van de Voedselbank, Jolanda van Hulst – Mazirel: “"Wij zijn als Voedselbank heel dankbaar voor  de ondersteuning die wij krijgen vanuit de inwoners van onze gemeente en in het bijzonder de serviceclubs zoals de Lions De Bilt-Bilthoven. Wij kunnen altijd een beroep op hen doen. Ook nu met de problemen rond onze Koelbus. Onze bus is een oude diesel die vanaf volgend jaar niet meer door de APK komt. Een koelbus vervangen loopt enorm in de papieren en we zijn dan ook heel blij met deze fietsroute-actie. Los van het feit dat wij dan een mooie bijdrage kunnen verwachten voor de bus is het natuurlijk een mooie gelegenheid om door onze prachtige omgeving te fietsen. Wij hopen dat u massaal gaat fietsen, maar ik begrijp dat er maar 100 plaatsen zijn dus snel inschrijven. Ik wil u alvast bedanken voor uw bijdrage aan onze koelbus, zodat wij ons werk kunnen blijven doen om de inwoners die het nodig hebben te ondersteunen".

Reggy van der Wielen, president van Lionsclub de Bilt-Bilthoven: “Als Lionsclub de Bilt-Bilthoven organiseren we jaarlijks een evenement om geld op te halen waarmee we lokale maatschappelijke initiatieven een steuntje in de rug kunnen geven. Met deze prachtige fietstocht willen we zoveel mogelijk geld ophalen om de voedselbank te helpen een nieuwe bus aan te schaffen. Deze bus is hard nodig want helaas moeten steeds meer inwoners van onze gemeente de Bilt een beroep doen op de voedselbank. U bent allen van harte uitgenodigd om mee te fietsen en/of een donatie te doen”.

Natuurlijk kun  je de Voedselbank, een team of een individuele deelnemer ook steunen als donateur. Dat kan via https://lions-club-de-bilt-bilthoven.kentaa.nl/donate/choose. Lionsclub De Bilt-Bilthoven is een non-profit organisatie met ANBI-status. 
 

Fietstocht Lionclub