Zeister Muziekdagen in Beauforthuis

Datum

Een van de concerten ihkv de Zeister Muziekdagen vindt op zondag 21 1ugustus plaats in het Beauforthuis. Isobel Warmelink, de winnares van het Nederlands Vioolconcours 2022 verzorgt er een koffieconcert met muziek van Prokofjev en Beethoven, samen met pianist Nikola Meeuwsen. Kaarten zijn te koop via zeistermuziekdagen.nl.

Eind januari kreeg Isobel Warmelink de eerste prijs van het Nederlands Vioolconcours 2022 in de categorie Oskar Back uitgereikt door Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn. Ze maakte diepe indruk met het sprankelende Rondo van Mozart en een aangrijpende vertolking van Alban Bergs Vioolconcert. De jury prees haar om haar gepassioneerde spel en haar fantastische samenspel met het Residentie Orkest. Momenteel studeert ze aan het Mozarteum in Salzburg.

Isobel speelt samen met de jonge pianist Nikola Meeuwsen. In 2019 ontving hij de Concertgebouw Young Talent Award, en speelde onder meer samen met het Matangi Kwartet, Anna Fedorova, Thomas Beijer en Enrico Pace – bij wie hij ook nu nog studeert aan de prestigieuze Accademia Pianistica di Imola.

Zondag 21 augustus, 11.00 u
Zeister Muziekdagen - Isobel Warmelink en Nikola Meeuwsen spelen Prokofjev en Beethoven

Isobel Warmelink en Nikola Meeuwsen