Leesclubs in Utrecht en Zeist zoeken nieuwe leden

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je leuke mensen. Twee verschillende door Senia opgerichte leesclubs in Utrecht en Zeist hebben plaatsen vrij voor geïnteresseerde lezers.

Leesgroep literatuur Van Kaft tot Kafka in Utrecht 
Deze leesgroep komt op woensdagmiddag bij elkaar, roulerend bij de leden thuis. 
Voor komend seizoen zijn de volgende titels gekozen die worden besproken aan de hand van leeswijzers en discussievragen: Kraaien in het paradijs van Ellen de Bruin, De hemel is altijd paars van Sholeh Rezazadeh, Aleksandra van Lisa Weeda, Verzonken stad van Marta Barone, De herinnerde soldaat van Anjet Daanje, Klara en de zon van Kazuo Ishiguro, Raam, sleutel van Robbert Welagen.Lijkt het u iets om u aan te sluiten bij deze groep? Stuur dan een bericht aan de contactpersoon, Ada Herwig, via e-mail ada.herwig@planet.nl .

Leesgroep filosofie Zeist  Fil3
Deze groep bestaat nu uit 4 leden en men zou graag nog twee deelnemers verwelkomen. Men komt bij elkaar op woensdagavond vanaf 19:30 uur, roulerend bij de leden thuis. Wilt u meer weten over deze groep? De contactpersoon, Margrietha Kok, kan u meer informatie geven, ook over de boeken die gelezen en besproken gaan worden. U kunt haar mailen via margrietha.kok@gmail.com.

Alle leesclubs maken gebruik van de door deskundigen samengestelde boekenlijsten van de landelijke organisatie Senia. Zie www.senia.nl voor meer informatie. 

Leesgroep