Gastrovino viert 90-jarig bestaan met Wine & Food festival

Datum

Gastrovino – bekend van de luxe wijn- en delicatessenzaken door heel Nederland – viert dit jaar haar 90-jarig bestaan. Een mijlpaal om bij stil te staan. Om samen met haar klanten, vrienden en liefhebbers dit feestelijke moment te vieren, organiseert Gastrovino op zondag 4 september een Wine & Food festival op De Landgoederij in Bunnik.

Met meer dan 40 stands gevuld met zo’n 200 (prijswinnende) wijnen en Gastrovino’s signature delicatessen valt er genoeg te proeven voor de bezoekers. Maar heerlijk eten en drinken is niet het enige dat er tijdens het festival te beleven is: voor alle fijnproevers zijn er masterclasses te volgen van bekende wijn -en spijsleveranciers. “We willen onze gasten een totaalbeleving bieden tijdens dit festival. Dus niet alleen de mogelijkheid om simpelweg alle heerlijkheden te proeven, maar ook om het verhaal achter het product te beleven en te leren over wijn, champagne en bijvoorbeeld charcuterie.” Aldus Arjan Rosendaal, directeur van Gastrovino. 

Het festival
Leveranciers van over de hele wereld vullen de meer dan 40 stands op de proeverij van Gastrovino. Bezoekers kunnen proeven van de lekkerste wijnen vanuit de hele wereld en verschillende smaakvolle kazen, vleeswaren, pasta’s en olijfolies uit Nederland, Spanje en Italië. Liefhebbers die meer willen weten over de wijnen en delicatessen kunnen zich voorafgaand inschrijven voor twee masterclasses naar keuze. Zo kan de bezoeker zich onderdompelen in de wereld van champagne met een masterclass van wijnhuis Veuve Fourny & Fils, of meer leren over de vleeswaren van de befaamde Vlaamse Butcher’s Store. Speciaal voor deze gelegenheid wordt De Landgoederij in Bunnik omgetoverd tot een waar wijn & food walhallah. Dankzij haar groene tuinen, mediterrane invloeden en landelijke gebouwen hét ideale decor om het 90-jarige jubileum van Gastrovino groots te vieren. 

Wine & Food Festival