De hele zomer de online HiStories fietstocht

In het weekend van 23 en 24 april  vertelden theatermakers, zangers, dansers en muzikanten  de historische verhalen van vijf locaties in gemeente De Bilt. In 2019 en 2021 hoorden we al prachtige verhalen over het KNMI, de molen Geesina, het verloren Kerkhof en Landgoed Houdringe. 

Dit jaar verbeelden theatermakers de verhalen uit de geschiedenis van het Hessing terrein, van het kippenlaboratorium de Zeeuw, van villa Hawda in de wijk Vogelsang, van de kapel van Berg en Bosch en van het Broederschapshuis. Heb je dit jaar deze live editie gemist? Fiets dan de tour in de maand juli en augustus op een zelfgekozen moment en bekijk de registratie van de scenes, op de locatie, op je eigen telefoon.

Bekijk op de locatie, online, de verhalen over het Hessingterrein, het kippenlaboratorium de Zeeuw, villa Hawda in wijk Vogelsang en over het Broederschapshuis. Bijzondere verhalen over mensen en gebeurtenissen op deze locaties. 

Theatraal verteld door Theatercollectief Karavana, Jongerentheatergroep Masquerade, KunstenHuisIdea olv Jolijn Zwart, Bart van Gerwen, Wilde Eend producties, Gottfrid van Eck, Catching Cultures Orchestra en Niki Romijn met haar Talentklas Scholen in de Kunst. 
Ze zullen u verrassen, ontroeren, aangrijpen. 

Voor meer info ga naar www.hetweeshuisvandekunst.nl of stuur een mail naar info@hetweeshuisvandekunst.nl
 

HiStories