Zeistermannenkoor huldigt 11 jubilarissen

Onlangs heeft het Zeistermannenkoor zijn slotavond van dit seizoen beleefd in het Torenlaan Theater te Zeist. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn maar liefst 11 leden speciaal in het zonnetje gezet. 5 leden hebben een lidmaatschap van 12,5 jaar bereikt en 3 leden zelfs 25 jaar. Daarnaast zijn er 3 leden maar liefst 40 jaar lid van het ZMK, zowaar een bijzondere mijlpaal waar uitgebreid bij stil werd gestaan.

Tevens werd er feestelijk afscheid genomen van voormalig voorzitter Wim den Heijer en vicevoorzitter / beschermheer Rudi Boekhoven. Met diverse verrassende acts en optredens werd teruggeblikt op een bijzonder jaar, waar Corona helaas ervoor heeft gezorgd dat er een flink aantal activiteiten geannuleerd dienden te worden. Later in dit jaar wordt er echter uitgebreid stilgestaan en aandacht besteed aan het 130-jarig bestaan van het ZMK.

Tevens hoopt het koor dan wederom het jaarlijkse kerstconcert te kunnen verzorgen in de kerk van de Evangelische Broedergemeente te Zeist. Maar eerst maakt het koor zich op voor een koorreis naar Blankenberge in België. In oktober zal men daar een aantal concerten verzorgen. Er werd dus donderdag uitgebreid teruggeblikt maar er is voor de leden voldoende in de planning om na de vakantieperiode er eind augustus wederom met veel plezier en een gesmeerde keel weer tegen aan te gaan.
 

Jubilarissen Zeistermannenkoor