Maatje gezocht voor Tinus (20) uit Bilthoven

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. We zijn al op zoek naar een jongvolwassen maatje voor Tinus (20) uit Bilthoven. Tinus woont thuis bij zijn ouders. Hij heeft autisme. Hij heeft geen werk en vindt het moeilijk om zelfstandig de deur uit te gaan, waardoor hij veel thuis zit en vastloopt in zijn ontwikkeling. Hij zoekt daarom een maatje om mee op pad te gaan.

Tinus houdt van wandelen, de hond uitlaten, iets leuks ondernemen zoals de herten eten geven en naar het klimbos gaan, en van Pokémon kaarten! Ben jij de jongvolwassene die wellicht ook van Pokémon kaarten houdt, en samen met hem op pad wilt af en toe? 

Tinus zoekt een gezellig, open en begripvol iemand, die laagdrempelig is in contact maken. Iemand die houdt van bewegen, ontspannen en het samen leuk hebben. Tinus is niet zo van het sporten, maar wel van badminton en tennis. Het liefst ziet hij iemand elke week, maar minder frequent is eventueel ook mogelijk in overleg. Ook daar is hij zeker mee geholpen. 

Neem vrijblijvend contact op met regiocoördinator Merel Heine om te kijken of er een match is met deze of andere buurtgenoten die hulp kunnen gebruiken! Merel: 06-46 58 18 83 of mheine@handjehelpen.nl

Pokemonkaarten