Sinterklaas actie voor de kinderen van de Voedselbank

Stichting Oppepepper4 all vervult in heel Nederland ultieme wensen voor
chronisch zieke mensen, ongeacht de leeftijd. Het hoofdkantoor van deze Stichting is in Zeist gevestigd. De organisatie, uitvoering en begeleiding van een wens-dag wordt verzorgd door vrijwilligers, die zich op enthousiaste en kundige wijze belangeloos inzetten. Op 1 december bestaat de Stichting 15 jaar. Dit wordt op die dag ook gevierd.

Aan deze viering is ook een Sinterklaasactie voor de kinderen van klanten van de Voedselbank gekoppeld. Voor ruim 120 kinderen is een spel/knutsel/teken/puzzel/lees-Sinterklaaspakket samengesteld.

Serviceclub Quota Zeist verrichtte hands on activiteiten voor de inkoop, het samenstellen en het inpakken. Deze serviceclub verstrekte tevens rode stoffen draagtasjes, waarin de pakketten makkelijk door de ouders meegenomen kunnen worden.

17 Dozen gevuld met pakketten in deze rode stoffen draagtasjes en gesorteerd op leeftijdscategorie werden op 24 november afgeleverd bij de Voedselbank. Op 1 december zal tijdens de viering van het 15-jarig bestaan aan de voorzitter van de Voedselbank, de heer van Strien, een tasje met een kinderpakket worden aangeboden om de schenking toch ook een officieel tintje te geven.

www.oppepper4all
www.quotazeist.nl
www.stichtinghulpverleningquotazeist.nl

Sinterklaasactie Voedselbank